![]() |
Tanisalim ,Yeni uyeyimde
Merhaba:
Bir arkadasim dediki eminim alacagin cok sey vardir bizim siteden .Dusundum cok kilom var ne alabilirim,sonra anladim ki fazla baliklari satacak yer ariyor dostum:deli: Kiramiyacagim bir kardesim oldugu icin aranizdayim. Herkese selam olsun Karadenizin vahsi dalgalarindan Adriyatigin soguk havasindan vede ruhlarimizin ince mizahi sohbeti ve sensakrakligindan selam olsun(arada bir balik izgarasi davetine hayir denmiyecektir duyurulur) |
Duygucum hoşgeldin, imza ayarlarında yaş, hitap açısından forum kuralıdır, yaşını girdiğin için teşekkür ederim.:helal:
balık yemekleri konusunda bilgilerini tazelemek istersen aşağıdaki linki tıklayabilirsin [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
sizdede merhaba, Hoşgeldiniz..
|
Sevgili GokselTesekkur ederim,Yasimi yazmak biraz izdirapli oldu ama kural kuraldir diyerek ellerim titriyerek yazdim acikta konusulmamasi dilegimdir:)))
BIr Karadenizli olarak balik ve yemek konusunda asla hayir demem ilgi ile izliyecegimden emin olabilirsiniz saygilar efem |
Duygu hoşgeldin.. :)
|
hoşgeldiniz. izmir'den de denizler ötesine selamlar olsun. dostluk,kardeşlikde,balıklar da burda.anlayacağın doğru yerdesin.:D ;)
|
Duygu Aramıza hoşgeldin....Bol Online Günler Dilerim.... RASTGELSİN.......
|
hoşgeldiniz...
rastgelsin... |
HoşGeldiniz
Aramıza Hoşgeldiniz;
Sevgi ve ışıkla kalınız |
duygu hoşgeldin.....
|
Saat 13:47. |