![]() |
Siz ne dersiniz
Arkadaşlar ekteki (fly) ı Amerkada yaşayan tanıdığım bir Türk bana vermişti ve levrek avı için kullandklarını söylemişti sizler ne dersiniz bu konuda bunun bedene bağlantısı kleps le veya rapala düğümüylemi yapılmalı.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
bülent abi harika birşey hiç görmemiştim paylaşımın için teşekkürler....
|
tatlı su levreğinden bahsediyosun sanırım bülent abi??
|
Sevgili Kürşat tatlısu levreği değil deniz levreği demişti ve bizim levreklerin aynısı olduğunu söylemişti.
|
Yalnış biliyorsam düzeltin....Bu tür takımlar ''genelde'' tatlı balıkları için gibi geliyor bana.....
|
Bunların adı spinnerbaits.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Bununda adı-Bucktailspinner-yapılışını gösteriyor azıcık beceri ile herkes yapabilir. |
selim abi teşekkür ederiz, malzemelerini temin eden her kes bu anlatımları izleyerek rahatlıkla yapabilir. tekrar teşekkür ederiz
|
Bunlar piyasada var,balıkcı malzemesini kendi yapandır,herşeye de para verirsek vay halimize.
Selim ellerine sağlık. |
Sevgili Selim ben bunların bedene nasıl bağlandığını sormuştum,eğer kullandıysanız bana nasıl kullanıldıklarını,hangi derinliklerde,ağırlıklımı ağırlıksızmı bu konularda bilgi verirseniz çok memnun olurum.
|
Saat 21:35. |