![]() |
29 nisan (Biraz geç ama İdare edin)
29 nisan karaburun avı..
Biraz geç oldu ama öğrenci adamız işte... anca.:D Pazar saat 12 den sonra hava bir patladı...:oha: Müthiş bir fırtına.. O rüzgarın etkisiyle daha yeni kendime geliyorum:D :D :D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ahtapotlardan birini oltayla birini zıpkınla aldım...:cool: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Çipura o gün teşrif etmedi.. Biz de karagözlerle idare ettik...:D |
Mehmet bey tebrikler devamını dilerim yalnız resimler mesaja ufak ekliyorsunuz bizde resme tıklayıp büyümesini bekliyoruz .eğer sizce mahsuru yoksa direk büyük olarak eklermisiniz.bu konuda birde yazılmış konumuz var iyi günler dilerim.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
tebrikler güzel ve keyifli bir av olduğu belli...hele oo ahtopotlar ne salata olmuştur yavvv vay be ağzım sulandı...
|
Mehmet tebrikler kardeşim...balıklar güzel ama benim gözüm ahtapotlarda kaldı ne yalan söyleyeyim...inşallah daha bereketli avlar nasip olur...rastgelsin...
|
mehmet tebrikler keyifli bir av olmuş anlaşılan, inşallah bidahakine çupraları da yanyana dizersin:)
|
eline emeğine sağlık kardeşim.. daha büyükleri rastgelsin inşallah.. paylaşım için teşekkürler..
|
Bereketli olsun, kardeşim.....:helal:
|
tebrikler dewamı daha ii olur işallah rastgelsin...
|
mehmet bey kardeşim, tebrikler güzel karagözler.:helal: .. inşallah daha iyilerini avlarsın...
|
Mehemet afiyet ve bereket olsun..
|
Saat 06:23. |