RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   FOTOĞRAFLARIMIZ (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=10)
-   -   karışık.. (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=3008)

ismail çakır 12-05-2007 12:30

karışık..

dün akşam balığa gittim.:) gece balıkçılığı henüz başlamamış.:( levrek yok lüfer de karadenize ulaştı sanırım. çıpralar da güneye tatile gittiler.:D
bende elde kalanlarla idare ettim.
karagözler midye ile sarpa ve şuna karagözü ot (yosun) ile yakaladım. :D :deli: :D
rastgelsin..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

balic 12-05-2007 12:33

abi tebrik ederim ii balıklar şu lüferler ne zaman inerler marmaraya doğru?

discus 12-05-2007 12:35

güzel abim ellerine sağlık ama hadi midyeyi anladımda yosunla nasıl yakaladın abi yaa...valla senden ben hergeçün gün bişey daha öğreniyom...:helal: :helal: :helal:

ismail çakır 12-05-2007 12:39

Alıntı:

balic tafarından gönderildi
abi tebrik ederim ii balıklar şu lüferler ne zaman inerler marmaraya doğru?

daha lüferler karadenize ancak ulaşıyor. orada yavrulayacak, yağlanıp semirecek ancak ağustos 20 den sonra marmarada olmaya başlarlar.. :)

balic 12-05-2007 12:40

sağolasın abi ağustosun sonuna doğru lüfer resimlaride beklriz senden rastgelsin...

ismail çakır 12-05-2007 12:51

Alıntı:

discus tafarından gönderildi
güzel abim ellerine sağlık ama hadi midyeyi anladımda yosunla nasıl yakaladın abi yaa...valla senden ben hergeçün gün bişey daha öğreniyom...:helal: :helal: :helal:

serkan.. herzaman söylerim her av yerinin özellikleri ve her av yerinde balığın yemlenmasi ve yakalanması değişiklik gösterebilir.benim avlandığım yerde akıntı kuvvetli olduğundan yosun ile bu balıkları yakalıyorum.tabi her yosun değil bu mevsimde kahverenği ipek gibi olanları kullanıyorum.
mesala ekmek ile sarpa yakalandığını ilk defa bu sitede gördüm. burda hiç ekmek ile sarpa yakalayanı ne duydum ne gördüm. ama bu sene bir denemek istiyorum.
burda sarpayı bırde serpme ile yakalarım. o çok daha güzel olur.
sarpa balığı pek makbul kabul edilmese de yakalanıp ölünce hemen içini (sakatatını) temizlersen nefis olur. ama balıkçıdan alınırsa ben de yemem.

aganta borina borinata 12-05-2007 13:02

tebrikler abi... balıkların bu otları yediğini biliyorum inan ki ben de ilk defa otun yem olarak kullanıldığını duyuyorum... otun suda serbest olması balığı cezbediyor demekki..

rastgelsin...

gıracemi 12-05-2007 13:11

eline sağlık ismail amca :)

Lethe 12-05-2007 13:37

Alıntı:

ismail çakır tafarından gönderildi
serkan.. herzaman söylerim her av yerinin özellikleri ve her av yerinde balığın yemlenmasi ve yakalanması değişiklik gösterebilir.benim avlandığım yerde akıntı kuvvetli olduğundan yosun ile bu balıkları yakalıyorum.tabi her yosun değil bu mevsimde kahverenği ipek gibi olanları kullanıyorum.
mesala ekmek ile sarpa yakalandığını ilk defa bu sitede gördüm. burda hiç ekmek ile sarpa yakalayanı ne duydum ne gördüm. ama bu sene bir denemek istiyorum.
burda sarpayı bırde serpme ile yakalarım. o çok daha güzel olur.
sarpa balığı pek makbul kabul edilmese de yakalanıp ölünce hemen içini (sakatatını) temizlersen nefis olur. ama balıkçıdan alınırsa ben de yemem.

ismail abi, sarpa en güzel bu mevsimde oluyor.(babam "koruk zamanı" der.)dediğin gibi, özellikle ızgarası lezzetlidir bu aralar.balıkçıdan alıp yememe konusuna aynen katılıyorum.

giritli 12-05-2007 14:40

İsmail abicim tebrikler vallaha...yok zamanında bile gözlerimizi bayram ettiriyorsun ya helal olsun sana...:helal:

Saat 14:32.