![]() |
Balığa gidemeyenler için...
selamlar...
balığa gidemeyen arkadaşlar için In-line Fisherman diye bir oyun var, en azından bilgisayar başında nefsinizi köreltirsiniz :D ama dikkat edin, daha büyük balık yakalayacağım diye sabaha kadar başından kalkamayabilirsiniz ;) |
download linki var mı acaba çok faydalı olur.
|
bana da bir arkadaşım göndermişti...
eğer bulabilirsem yazarım... |
boyutu fazla büyük değilse rapidshare.de yada megaupload.com gibi bir siteye yükleyebilirseniz çok sevinicem.
|
haaa bak bu iyi oldu hele soko için dahada iyi adamcağız balığa gidemez oldu köreldi anlayacağınız link'i alalım katiti kiminin parası kiminin duası
|
Hakikatten yav bulsak şu oyunu... :( :) :D
|
dudakların kulaklarını geçti hayırdır adamım sevindirik oldun sen biraz oyun oyna bakimmm kaç puan alacan
|
ya kusura bakmayın ağzınıza bir parmak bal çalıp kaçmış gibi oluyorum ama arkadaşa sordum, bir ara rapidshare'de vardı artık yok falan dedi :(
bendeki kopyayı da silmiştim maalesef... ama tekrar bulursam mutlaka göndereceğim. |
tekrar selamlar
in-line fisherman'ı bulamadım. ama onun yerine başka bir oyun buldum :) Rapala Pro Fishing adlı bir oyun. gerçi henüz denemedim, çekmeye çalışıyorum. p2p kullanıyorsanız e-donkey üzerinden çekiyorum. deneyince yine bilgi veririm, umarım çabuk biter :) ;) |
uzun süredir sesin çıkmıyodu abi nerelerdesin merak etttirdin bizi tekrar hoşgeldin oyunun e-donkey linki sanırım e-mule içinde geçerli oluyo eğer öyleyse buraya eklerseniz iyi olur.
|
Saat 21:24. |