![]() |
27.05.07 Tekirdağ.
26-27 ctesi pazar günü tekirdağ macerası mahsülleri.Av 2 kişi tarafından yapılmıştır.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Daha iyileri sizlerin olsun. |
Tebrik ederim, harika bir av olmuş. Özellikle baştaki üç eşkinaya bayıldım :)...
|
Fatih arkadaşım emeklerinizin karşılığını deniz ana fazlasıyla vermiş tebrikler.
|
fatih süper av olmuş ellerine nefesinize sağlık
|
Fatih abi startı vermişsin hadi hayırlısı tebrikler.
|
Benmi Yanliş Değerlendiriyorum
:confused:
Denizlerimiz ve İç Sularımızda Avlanması Bütünüyle Yasak Olan Türler: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ÖZELİKLE EŞKİNA KORUMA ALTINDA İYİ BİLİYORUM . DEĞİŞİKLİK OLDUYSA BİLGİM DIŞINDADIR. Denizlerde Avlanabilecek Türler Madde 9.- Denizlerde amatör balıkçılar tarafından avlanabilecek türlere ilişkin bilgiler aşağıdaki çizelgede yer almaktadır: Çizelge-6 Deniz Balıkları % 5 küçük boylara izin verilir. * Avlanılan miktar tek veya karışık olsun toplam 5 kg’ı geçemez. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Cumhur abi eşkina avı 37/2 nolu sirkülerde serbest bırakıldı bilgine.
|
hocam mükemmel av tebrik ederim allah daim eylesin.....:helal: :helal: :helal:
|
cumhur hocam sendeki eski 37/2 sirküler sanırım. incelemek istersen;
Resmi Gazete : 23.05.2007/26530 tarihinde Denizlerde ve İçsularda Amatör (sportif)Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen 2006-2008 Av Dönemine Ait 37/2 Numaralı Sirkülerde Değişiklik Yapılmasına Dair Ek Sirküleride içeren kısayol. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
av güzel olmuş tebrikler,darısı bütün arkadaşların başına diyelim...saygılar
|
Saat 21:53. |