![]() |
Selim (balıkcı) abi Nerede anketi
ANKET
1.alman hükümeti balık çiftliklerini kapattı doğal ortamda avlanamayıp resim koyamadığı için utanıyor...:deli: 2.balık sitelerine giriyorum diye daha başka türlü :) sitelere giriyor ve yenge interneti yasakladı 3.yakaladığı yasal olmayan balıkları eve götürmeye çalışırken alman polisi tarafından yakalandı.. 4.yenge "yeter selim ailene vakit ayır birazda"( not:bu repliği evli arkadaşlar hatırlarmı acaba) klasiğini söyledi.. 5.türkiye noktalama işaretlerini denetleme kurulu tarafından yazılarında virgülü yanlış ve anlamsız yere koyuyor diye hak mahrumiyeti cezası verildi ki haklılar..:rolleyes: 6.seni özledik be abi nerdesin...:'( |
sami, bence tuttuğu balıklar sirkülere uymuyor diye ceza yedi. cezasıda en sevdiği arkadaşlarından uzak kalmakmış.
:'( selim abi............:'( :'( :'( :'( :'( |
ya aklıma geldi, özelden selim abi ile irtibatı olan varmı?
sağlık durumu iyimi? her hangibirşey yok değil mi? |
Alıntı:
|
Bir çoğumuzun aklından geçeni sağolsun Sami bey dile getirmiş....Selim bey sesiniz soluğunuz çıkmıyor....İyisinizdir inşallah....
|
Ben 6 diyorum ;) :helal: ...
|
Ben onun nerede olduğunu biliyorum...Gördüm ...Nazlanırsa link veririm...:deli: :deli: :deli:
|
serkan ver link'i basalm hep birlkte:D :D :D
|
Az kaldı İlker az kaldı...Biraz daha bekleyelim hele.Belki rızasıyla gelir...:deli:
|
Ahh be selim abi nerdesin...Özledik seni gerçekten seni tekrardan görmek istiyoz.Aramızda olmasan bile arada gelip sağlık durumunu bildir merak ediyoruz seni...
|
Saat 14:25. |