![]() |
kartaldan çerezlere devam
arkadaşlar balıklar 11 numara beyaz iğne 0.15 köstek 0.18 bedenden oluşan takımla akşam 16:00 20:00 arası yakalandı....yaklaşık 3 kilo kadardı...istesem saat sekizeden sonra bir o kadar daha yakalardım ama yeter dedim ve bıraktım...saygılarımla...[IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG]
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] kusura bakmayın oraya ekleyemedim buraya ekleyebildim tekrardan...syagılar
|
üf üf..................maşallah
|
Serdar balık kartalı gibisin maşallah,kurutmuşsun ortalığı...:helal: :helal: :helal:
|
Alıntı:
sağol abi tekrar teşekkürler :) inan o kadar çok balık vardiki kraçeleri ayıklayıp denize saldık gerisi geri...seçerek aldım anlayacağınız :) kısacası çok güzeldi...ve balık kıyıya 10 m. kadar girmişti...nedenine gelince bir kaç kendini bilmez yeni yetme çinekop sıkıştırmıştı kilolarca istavriti :) saygılar....görüşmek üzere... |
Serdar afiyet olsun istavritleri tam olarak nereden tuttun? çapariyi sahil yolunda mı kullandım??
|
Serdar abi maşallah çok iyi av olmuş çerez diyorsun ama böyle çereze can kurban :)
|
abi çerez adı altında toplamışın gene maşallah derya kuzularını....afiyet olsun..
|
Maşallah güzel olmuş, afiyet olsun...
|
Serdar balıklar ve paylaşımın icin teşekkürler afiyet olsun.
|
Saat 14:59. |