![]() |
sezonu açtık...
sitedeki problemler devam ederken bir av raporu yazmak biraz tuhaf olacak ama hayat devam ediyor.. neyse, yumurtalıkta sezonluk kaldığımız çadırımızı kurduk ve sezonu açtık, ben genelde hafta sonları uğradığımdan, çadır kurma işlerden ilk gün pek olta atamadım ama yinede birkaç parça balık aldık.. :) artık hafta sonları güzel geçecek sanırım..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] küçük caretta caretta ziyarete geldi... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Savaş abi tebrik ederim çok güzel av olmuş. Levrekler sargoslar minekoplar oh oh oh :)
|
Tebrikler gerçekten güzel av olmuş.Devamını dilerim..
Yalnız en alttaki kaplumbağa sirkülere uymuyor :) hehhe :) |
evet, sirküler dışında daha büyümeden yumurtlamaya gelmiş.. :D :D
|
savaş tebrik ederim. pası biraz silmişsin anlaşılan. darısı başımıza
|
Tuhaf değil kardeş .. en güzeli...yazacaksınki yazmıyanlar okusun..eline saglık
Savaş afiyet olsun. ne güzel bir sahil sanırım yaz boyu o çadırda kalacaksınız... işten eve değil çadıra mı olacak |
abicim maşşşallah sezon iyi başlamış kaplumbağada çok şiriin ii avlar rastgelsin...
|
tebrikler abi iyi bir av olmuş...allah daim eylesin....:helal: :helal: :helal:
|
tebrık edıyorum savaş kardeşım balıklarında sende çok güzelsınız afıyet olsun allah daım etsın.saygılar sevgıler başarılar.:helal: :helal: :helal: :helal: :helal:
|
Tüm baliklar bir yana Karakulak gercekten harika...Tebrikler....
Savas o baliklari rakisiz götürme sakin :) |
Saat 06:21. |