![]() |
Gerence Hatirasi
arkadaslar bu nasıl bı tutkudurf anlayamadım hele bıde boyle balık cıkınca ınsan her ısını bırakıp balıga gıtmek ıstıyo [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]hafta sonunu beklıyemıyorum
|
Ah abi vallahi öyle.Ne iş,güç geliyor insanın aklına ne sıkıntılar.
Orhan Veli'nin dediği gibi: ''Sıkıntılar duradursun,şairliğimle (balıkçılığımla:)) yetinir,avunurum...'' diyesi geliyor insanın... Rahatlattığı için bağlıyor iyice kendine.Çaresiz bir hastalık işte... İdare edicez... |
mehmet kardeşim bu tutku değil sevda be,öyle aklının köşesine koyupta bırakamıyorsun,adamın gönlünün bi köşesine yerleşiyor.:)
bu arada gerencedeki av yerin,ne yem kullandığın,kıyıdanmı yoksa botla havuzlar civarındanmı avlandığın hakkında da bilgi verirsen sevinirim. rastgelsin.. |
Dostum Ben Dalmadiğim Zamanlar Olduğunda Gece Rüyamda Denizalti Ile Dalip Oltayla Balik Avladiğimi, Maske şnorkeli Takip Banyo Küvetinde Daldiğimi Söylersem Belki Durumu Aydinlatacak Bişiler Demiş Olurum.
|
aynen oyle gece ruyalarına gırıyo ınsanın. gerencede oltayla havuzlar cıvarında avlandım yem olarak yengec ve sulunes kullandık ama orda borukurdu madya mamun her turlu yem ıs yapıyo ve karadanda cok guzel cıpralar aldıklarını gordum yabana atılmayacak cınstenlerdı
|
Saat 13:49. |