![]() |
öneri
Resimli Haberler çok Güzel Oluyor Ancakbenim Bir önerim Var .bu Haberleri Yazarken Standart Olarak Bir Uygulama Yapsak Nasil Olur. Sn. Modaratör Arkadaşim Bir Format Yaratsin.
örneğin. -lokasyon "av Mahalli" -rüzgar Yönü Biliniyorsa Gücü -av Saati Ve Akinti Durumu - Iğne Ve Takim özellikleri - Derinlik. Başliklarini Her Yayinda Kullanalim. Hatta resim yayınlamak için bu formun kullamını şart koşarsak hele başlıklarında doldurulmadan yayınlanması engelli olursa, unutmalara :) engel olabilirdik diye düşünürüm. Bu Bizlere O Türün Nasil Ve Nerelerde Av Verdiğini gösterecek ve Zaman Içinde Belge Olarak Dönecektir. Böylece Değişimleride Inceleme Firsatimiz Olur. Ne Dersiniz? |
Ben herzaman icin yeniliklere acigimdir...Adasimin fikrin gayet güzel böylelikle yeni seyler de ögrenmis oluruz...
|
Selam arkadaşlar,yıllardan beri excelde bir almanak tutarım,aşağıya örnek bir sayfayı yayınlıyorum,forum excel uzantısını kabül etmediğinden jpeg olarak ekliyorum,sevgilerimle
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
zaten bizler burada herhangi bir tablo şeklinde olmasada kabaca maddeler halinde yazmamız lazım yazarsak bence yeterli olur
yer/yem/olta sistemi/hava drumu/saat,zaman/vs. |
Zorunluluk olarak tutamayız fakat isteyenler bu şekil paylaşım yaparsa çok daha güzel olur.
|
sevgılı arkadaşlarım ve abılerım.
herşey çoooook güzel herşeyı paylaşmakta güzel . bence hemen yapalım yapalımda bu sıteyı hergün bır sürü ınsan seyredıyor "önce düşünün" paylaşmak çok güzel ama önce ben kendı aılemle paylaşmak ısterım.yanı buda özelden olmak şartıyla . örnek olarak mesela cumhur abı sen benımle özelden konuşarak av bölgemın en ınce detayına kadar seve seve anlatayım .bunu sadece sen bılırsın.bıde ışın öbür yüzü sıteye yazıp anlatsam o av bölgesının durumu nasıl olurdu.bu paylaşımı ben sıte arkadaşlarıma öncelık yaparak paylaşırım hemde seve seve . umarım anlamışsınızdır önce kendı aılemız dıyorum.saygılar sevgıler rastgelsın:) |
Selam arkadaşlar Google da bir avlak haritamız vardı,onun üzerinde paylaşımları sunabiliriz,tabi Hasan ında demiş olduğu gibi öncelik kendi ailemizde.Bunun içinde bir şifre mekanizmasını koyduk mu olur gibime geliyor,sevgilerimle
|
erol hocam çok teşekkürler.
|
merhaba
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım umarım denizcilik hakkında birçok şeyi paylaşırız tüm arkadaşların yeni yılını kutluyorum yazımı doğru yere yazdımmı bilmiyorum bilgisayada biraz acemiyim
|
Alıntı:
Mustafa bey hoş geldiniz .. kontrol paneline girerek imza ayarlarınızı tamamlar (ad soyad doğum tarihi kan grubu ve memleket) tanışma bölümüne bir konu açarsan seni daha iyi tanımış oluruz.. |
Saat 22:48. |