![]() |
Siftahi yaptim :D
Evet Beyler
Burada 1 Mayis da baslayan harami balik avinda nihayet siftahi bugün aksam yaptim..... Hatta baliklar yendi ve bitti bile :))))) Lavaboda solda gördügünüz 2,5 kg. lik bir levrek(türkiye de siz ona sudak diyorsunuz) digeri ise Lambuka.....Onun orada ne isi yar diyeceksiniz..... Onuda amcam getirdi Antalya'dan ve tepsidekilerde Tunahan'i sokan sokarlar :) Onlarda Antalya'dan.... Simdi soracaksiniz Türkiye'den Almanya'ya balik mi gider diyeee???? Damak tadina düskün ve balik severseniz soklanmis balik 3:15 dk. da Antalya dan Almanya ya gelir ve ayni gün aksam RAKI ile birlikte iskembeye iner :D Bu levregi nasil yakaladigim daha ilginc..Kizilkanat yakalamak icin kullandigim burada "made" dedigimiz sinek larvasina atladi...Ve kullandigim köstek inanmazsiniz 0,13 lük dü.... NASIP ISTE Selamlar [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Cumhurcum afiyet olsun kardeşim...Sudak ve yayın benim pek çok deniz balığıyla ( levrek,çupi,lüfer,barbun hariç) kıyalayamayacağım kadar lezzetli balıklardır.Yarasın rakıyla beraber...;) ;) ;)
|
Ooooo Serkan ABi seni tekrar görmek güzel....
Sagol vallaha dedigin gibi cok lezzetli balik löp et deriz yaaa...ONDAN iste :D Abi Raki Balik bende Et ile tirnak gibidir.....Baligi kesinlikle rakisiz götürmem .... Ve Balikla Raki icmeyen adamla da oturup ---balik yemem.... :D Bu derece saplanti anlayacagin :D Bence dünyadaki en önemli bulus RAKI....Baska bir cag aciyo mübarek :D |
ne güzel işte 0,13 le sudak almışın balıkçılık budur.. afiyet olsun
|
afiyet olsun Cumhur kardeş.balık ve saz arkadaşları konusunda sana aynen katılıyorum.yanlız 0,13 lük misina olayını gerçekten tebrik etmek gerek. :helal: :helal:
|
Serkan abi güzel balıklar yakalamışsın.Damak tadı da tat yani.Antalya'dan Almanya'ya balık getirt akşama rakı ile mideye.Afiyet bal şeker olsun abicim.
HAyırlı balıklara... |
Yok Yunuscan onları Cumhur yakalamış.Ben bakıp iç geçirdim sadece.Çünkü sudağı çok severim...
|
Alıntı:
Herkese iyi balıklar.... Tekrar tekrar özür dilerim Serkan abi... |
Afiyet olsun Cumhur,tatlısı tuzlusu hep birarada..
En alttaki tepsideki sokarlara burda Arı balığı deniyor.. |
cumhur kardesim afiyet olsun baya bir cesit yapmissin lampukaya bayildim afiyet bal seker olsun rakiyi da yaninda unutma roka salatasiyla!!!!!!!!!!
|
Saat 00:28. |