![]() |
İnternetim bağlandı ve artık sizlerleyim...
İnternetim az önce bağlandı.Resimleri ekleyeceğim şimdi.
07.06.2007 de Kırklereli barajından tuttuğum balıklar.Dershane pikniğe götürmüştü ben dayanamadım balık tuttum....:D Bu balıklardan levrek ve büyük kefal 2 numara kaşık(mepps) ile fakat ufak olan kefal,alabalık için kullanılan sinek ile tutulmuştur. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu da balığa gittiğimiz arkadaşlarımla olan foto. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ufak sazanı düz olta ile sağımdaki kız arkadaş tuttu.Öteki arkadaşım da yardım etti.Gerçi 8 kişi falandık hatta geometri öğretmenimiz de bizle geldi ama o anları fotolayamadık...:'( HErkese selamlar,bol balıklı günler... |
genc arkadaşım tebrikler yalnız deniz balıklarından anladığım icin acıklamalarından ötürü teşekkür ederim tatillerde yaklaşıyor o bakımdan bol balıklı tatiller dilerim.
|
Alıntı:
|
Yunuscan öncelikle tekrardan hoşgeldin canım kardeşim. Özlemiştik seni :)
Balıklar çok güzel her avda biraz daha ilerletiyorsun işi yakında yandı balıklar :D Bu arada diğer arkadaşlarıda zehirlemen çok güzel dünyanın belkide en güzel hobisi bu balık avı işi :) |
Alıntı:
|
Hayırlı olsun Yunuscan...
|
Alıntı:
|
Yunuscan Kardeş Hoşgeldin Sefalar Getirdin. Umarim Düzgün Bir Türkçe Ile Güzel Anilarini Bizimle Paylaşirsin. :)
|
Yunuscan nasılsın bakayım.. umarım şansın daim olur..
|
Hoşgeldin Yunuscan, sözünü tuttun gibime geliyor.. İnternetin açılmış.. :)
|
Saat 15:08. |