![]() |
merhabalar
Arkadaşlar bir öncki başlıkta da dahsettiğim gibi sizlerele değişik konularda bazı site adresleri vermek istiyorum.benim yıllardan beri boş zamanlarımda(ki şimdi hep boşum) merak ettiğim kunuların bazıları
1-okyanusların derin sessizliğinde neler olup bittiğini duymak istermisiniz mesla bir balina sesi yada denizin dibindeki bir fay hareketi ile oluşan depremin sesini [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 2-ilginç ve akıl almaz bazı olaylar.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 3-Japon denizinde su altında ki garip yapılar. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 4-kayıp uygarlıklar [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 5-Paskalya adasının taş heykelleri [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 6-Karadenizde batık kent [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 7-mısırda nil deltası iskenderiye önlerinde batık bir kent [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 8-Mısır ın gizemli geçmişi [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 9-seti projesi [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 10-Tunguska olayı [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 11-dünyayı sarsabilecek bir olay [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]... 12-ilginç bir site: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bilmem kaçınızın ilgisini çeker....benim merak ettiğim şeylerin sadece bazıları....paylaşmak istedim. kimi arkadaşlara hayal ürünü / masal/ boş iş gibi geleblecek konular.. ama yüzyıllar önce aya ğitmek te bir hayaldi.atom bombasını yapmakta.. yada denizilerin diplerine inmekte..yada havada kuş misali uçmakta. ''Günü gelince her şey ortaya çıkar'' |
Abi sağolasın,o ne ses ve görüntüler...
|
Muvaffak Abi evet gercekten cok güzeller...Tamamen dogal kayit
Bende denizde balina ve yunus sesleri kaydedilerek olusturulmus ve enstrümental cd ler var... onlari rapid e yükleyip buraya koyacagim yakinda... |
abi gercekten cok güzel ve ilginc seyler cok sagolasin paylasimin icin tesekkürler
|
Saat 15:01. |