![]() |
Alanyadan Muhtelif balık çeşitleri :-))
Geçen hafta boyunca yaptığım avların bir bölümünü sizlerle paylaşmak istedim. Çok büyük balığım olmasada çeşit açısından verimli bir av dönemiydi. Sinarit yok denecek kadar azdı, iri akyada görmedim ama çeşit ve muhabbet süperdi...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
eline sağlık onur harika fotograflar,sen artık aşmışsın olayı tek kelimeyle BRAVO...
|
Onur maşallah ın var. afiyet olsun.. şansın daim olsun.
|
çok güzel balıklar ve fotograflar, zıpkın işini sökmek lazım...
|
onur hocam eminimki muhabbetide balıkların kadar güzel geçmiştir tebrik ederim...ancak benim en çok hoşuma giden çupranın rejime girmiş hali.yazık bi deri bi kılçık kalmış dicem ama görünürde derisi dahi yok :D :D tekrar tebrikler hocam....
|
onur harika avlar seni ve ekibini canı gönülden kutluyorum...saygılarımla
|
Onur masallah cok saglam baliklar...
|
onur kardesim o ne güzel baliklar öyle hepsi mükemmel eline nefesine saglik devamini diler ve burda bizimle paylasimlarini bekleriz
|
Onur abicim vallahi bayağı bi ilerlemiş zıpkın işi sende.Balıklar da süper bence.Fotolar falan çok güzel. Hele son foto...Ebedi aşkını özleyenler için göğüs kabartıcı... :)
|
Onur abi harika balıklar tebrik ederim her zamanki gibi formundasın ;)
|
Saat 21:44. |