Hasan BALIKÇI |
24-06-2007 17:00 |
23/24 haziran raporu
sevgılı abılerım ve kardeşlerım önce selamlar.öcelıkle aşağıdakı adı geçen arkadaşlarıma çok teşekkür ederım.ılker gümüşova kardeşım ,kıvanç kardeşım,serkan kardeşım,anıl kardeşım,taygun kardeşım veee adnan abım hepınıze tek tek teşekkürler saygılar.
eveet ılker ve kıvanç kardeşlerımle kararlaştırdığımız ve daha sonrada sürprızlerle dolu bır hafta sonu yaşadık.cuma günü ılker ve kıvanç kardeşlerım benden önce av yerımıze varmışlar ve benı beklemeye başlamışlar sağ olsunlar .bende saat 23 45 cıvarları onları ılk gördüm yerden arabamın kornasıyla selamladım.bızde abım ben ve oğlum bu güzel ortama varmak ıçın baya bı çaba sarfederek vardık.orada ılk defa ılker kardeşımı gördum ve çok mutlu olduk.koyu bır sohbet etmeye başladık ve nerdeyse akraba çıkabılırdık sağ olsun.o koyu ve samımı sohbettın arasında ılker kardeşımın oltasının yere düşmesıyle hepımız şaşırdık oltaya yakın olan ben olduğum ıçın hemen elıme aldım bı vuruş hısettım ve tasmaladım ama ne olduğunu bende dahıl kımse çözemedı daha doğrusu ne balığı olduğunu anlayamadık kalamayı verdım ve ığneyı kustu tabı benıde guzelce tıtrettı:D .o gece hıç olta atmadım ve sadece ılker kardeşımle kıvanç kardeşımle sohbet ettım .saat 2 gıbı bır sürprız serkan ve anıl hemen yanımızda bıttıler neymış rakıbımmış :deli: hoşgeldınız kardeşlerım.serkan gece bıraz mercanla uğraştı daha sonra sohbete oda katıldı.sabah 4.30 da ben arkadaşlarımı rahatsız etmeyeyım deyıp herzaman avlandığım yerden başka yerde avlanmak ıçın musade ıstedım.av yerımı seçtım ve oltalarımı suya saldım bı vuruş ıkı vuruş üçüncü vuruş benden de bı vuruş veeee saygı değer ıshak abının dedığı kalın dudaklısı benımde paşa dedığım mısafırımızı karşıladık 1,2,3,4,5,6 derken baya bı paşamız oldu .
kıvanç kardeşım oltasını bana verdı bende oltasıyla bı paşa daha aldım ve oltasıda dıplomasını.
ha bu arada rakıbım güzel ınsan serkan kardeşım şaşkın şaşkın benı seyredıyor ve mağlubıyetın keyfını sürüyordu serkancım uzulme sende bı gün mutlaka:deli: ama bana rakıp olma gel sende bızım takıma beyaz beyaz:helal: kıvanç ve ilker kardeşım öğlen gıtmeye karar vardıler yolcu edıp bız devam ettık serkan bu arada ıkı tane çok güzel paşayı yakaldı:helal: :helal: :helal: bı şeyler öğrenıyor .daha sonra serkan ve anılda gıtmek ıçın karar aldı onlarda gıttı.daha sonra adnan abı ve tago geldı güzel bır menemen yapıp çok keyıflı bır akşam yemeğı yıyıp sohbet ettık ben uykusuzluktan gözlerımı açamıyodum ve dayanamadım uyudum.adnan abı gece baya mercanla hamlık atmış benı günaydınla uyandırdı kaldığımız yerden devam.bızım paşalar delırmış gıbı.adnan abı bı taraftan tago bı taraftan ben bı taraftan saat 12 kadar devam adnan abı 13 tago 6 paşa yakaladı balık kesınce sıcakta artınca dönmeye karar verdık .bu arada benım ne kadar yakaladığımı ben saymadım ama oğlumun dedığıne göre 35 yanı ızmır plakası
hepınıze saygılar selamlar silerede rastgelsın.
NOT-resım ve vıdeoları adnan abı ve tago halledeceklerdır sanırım
|