![]() |
Alabalık bugün
Bu sabah saat 05:00 de 8km uzaklıktaki avlağa ulaştım ve sonuc 25 cm'lik bir alabalık yakaladım ve bir tane kaçırdım tam sudan çıkartacakken kurtuldu.İşe gitmem gerektiği için saat 07:00 de avı noktaladım.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
abi tebrik ederim balık çok güzelde ikinci resim alıp götürdü beni harika bir manzara yakalamışsın abi paylaşımın için teşekkürler...
|
Alıntı:
|
sevgili orhan...
maşallah tablo gibi bir alabalık yakalamışsın..tebrikler.. daha alabalık yakalama şansına erişemedim..fakat zor bir avcılığı olduğunu biliyorum..derenin görüntüsü çok güzel. rastgelsin... |
orhan kardeşım alabalığın ve manzaranın telıf haklarını verde odamın baş köşesıne asayım .:helal: :helal: :helal: :helal:
tebrıkler saygılar sevgıler |
hem balik hemde manzara cok süper tam tabloluk tebrikler cok güzelmis
|
Alıntı:
|
Abi çok tebrik ederim.O manzarada bir balık 10 yıl ömür verir insana.Saygılar.
|
Fotolara bakınca insanın içi gidiyor.. Karadenizin muhteşem doğası ve balık... Teşekkürler arkadaşım..
|
Orhan abi harika bir mekanda avlanıyorsun, balık olsada olmasada orda av yapmak inanılmaz keyiflidir eminim ki. Tebrik ederim kaçan için ise üzülme fazla uzağa kaçmış olamaz ;)
|
Saat 04:35. |