![]() |
Yaz balıkları...
Yaz mevsimi balık açısından çok verimli bir dönem değil.
En sevdiğim aylar olan Eylül, Ekim aylarına kadar tavalık balıklar akşamı geçirmek için yeterli... Alanyadan sevgiler... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
güzel görüntüler.zaman konusunda sana katılıyorum...rastgele.
|
onur kardeşım tebrıkler afıyet olsun .sanırım çok güzel bır kokteyl olmuş başarılar :helal: :helal: :helal: :helal:
saygılar sevgıler rastgelsın |
Onur abim çok tebrik ederim ordaki sübyeyle kalamarı benim için yersen sevinirim afiyet olsun tavalık demişsin ama çok güzel av yinede :)
|
onur kardeşim nefis balıklar. tebrik ederim..bu günlerde tavalık olsun bizim olsun...
|
Onurcum balıklar gayet iyi tam istediğim gibi.
hımmm.... dur bakayım Alanya ya ilk otobüs kaçta. .. yola çıkanda sana haber veririm mangalı yakarsın ..:helal: :D :helal: :D |
onur hocam masus yapıyosun demi hepsinden ortaya bi çeşni ohh kebab valla nemiş balık için zaman daha değilmiş hocam ben bukadarını tutsam valla anlatması bile en az 3 haftamı doldurur:deli: :deli: ..kutluyorum seni hocam tebrikler..
|
onur kardeş afiyet olsun güzel balık be
|
Arkadaşlar herkeze ayrı ayrı teşekkür ederim...
Hepinizi Alanyanın bereketli sularında avlanmaya bekliyorum... Sevgiler... |
Alıntı:
valla inmem.. neme lazım bir ayagım ve diğer ayagım her ikiside sahilde olsun. kardeş..nefes/mefes biter mazallah..:P |
Saat 16:19. |