![]() |
Balik Avlarimdan Görüntüler 1
Selam Arkadaslar ---
Sizlere Almanya ve Türkiyeden Balik Avlarimin görüntülerini sunmak istiyorum , Alabalik -Turna - Kocaagiz - Sudak ( Levrek ). Degisik sistem kullanarak yakaladim bunlari , insallah yakinda sizlere sistemlerimin resimlerini cekip sunacagim... rastgelsin - selamlar [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
bekliyoruz. teşkkürler..
|
muvaffak abi duydugum kadariyla sende kefal uzmanisin... senden de kol gibi kefaller bekliyorum
|
Bu resimler ANtalya ve Berlin den...Yasin Abimle gittigimiz avlardan sadece bir kaci... Ama devami gelecek insallah
|
yasın kardeşım mükkemel harıka :helal: :helal: :helal: :helal: resımlerıne hayran kaldım tebrıkler afıyet olsun
saygılar sevgıler rastgelsın:helal: :helal: |
Alıntı:
Orada inan insan kendinden geciyor ... doga ile bas basasin ve mükemmel baliklar var , bakalim insallah temmuz sonu ordayim .... bu sefer video cekmek istiyorum insallah sansim bol olurda sizlere güzel seyler sunarim .. selamlar ... |
yasin tebrikler valla harika balıklar...cumhurla beraber siz gelin izmire biz hasan abile sizi doyana kadar balığa götürürüz söz...:helal: :helal:
|
Alıntı:
insallah serkan insallah ...;) |
güzel bir paylaşım.. tebrik ve teşekkürler...
|
Alıntı:
|
Saat 13:44. |