![]() |
Balik Avlarimdan Görüntüler 2
Selam Arkadaslar ..
Iste Türkiyeden görüntüler ..Alabalik avi .... inanin ne sevkli yaw, at cek sistem de bugün baligi kisbe etmistim.... rastgelsin , selamlar :D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
[quote=BLACK SHARK]Selam Arkadaslar ..
Iste Türkiyeden görüntüler ..Alabalik avi .... inanin ne sevkli yaw, at cek sistem de bugün baligi kisbe etmistim.... rastgelsin , selamlar :D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/QUOTEArkadaslar bu resimlerde Antalya dan. Bu ava malesef ben katilamadim ama baliklardan yedim :D Yasin Abim gecen yil 5 günlügününe Antalya ya gitmisti o zaman tuttugu baliklar... |
varya benide götürmeyin siz bu avlara ben size yapacağımı bilirim..çupralara sölerim valla oltanıza uğramazlar..:deli: :deli:
|
Alıntı:
sen cumhura söyle ... bak ben temmuz sonu ordayim .... inan iple cekiyorum , babam telefonda oglum alabaliklar 2-3 kiloluk olmus seni bekliyor dediler .... ben simdiden valla malzememi hazirladim ... allahhhhhhhhhhhhh geliyommmmm bekleyin ...kimse tutmasin beni :D :D :D buyrun hep beraber arkadaslar ;) |
temmuz sonu izinliyim bende inşallah beraber oluruz..sizler hele bi gelin..
|
Saat 21:47. |