RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   FOTOĞRAFLARIMIZ (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Balik Avlarimdan Görüntüler 4 yayin ve alabalik (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=3298)

BLACK SHARK 05-07-2007 06:18

Balik Avlarimdan Görüntüler 4 yayin ve alabalik

Selam Arkadaslar ..

Bu yayin baligini gecen sene Berlinde Krummelanke See isminde bir Gece Avinda gölde tuttuk .... Arkadasin evine götürdügümüzde kücük Kizi korktu baligi Küvetin icinde görünce :D :D :D yavrum sonra alisti ama , hele tadina baktindan sonra daha da sevindi - hem komsulara da nasip oldu :D

[IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG]

Teknik Bilgiler :

Yil : 05 / 2006 Berlin
Balik : Yayin - Biyikli
Uzunlugu : 1,48 cm
Agirlik : 34 Pfund = 17 Kg
Yem : 10 cm yilanbaligi parcasi ( kokulu ) igne - Siringa ile icerisine bastik .
Saat : 03:50 de

Oltamiz - Rad : iki Parca Black Bull
Atarlik : 100 - 300 g
uzunluk : 2,80 cm
agirlik : 385 g

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

bu sistem ile tuttuk ... bu linke mutlaka bir bakin .
yanliz yem de yilanbaligi parcasi kullandik , almanyada canli yemle balik tutmak yasaktir .

Alt resimdeki alabaliklar türkiyeden tutdugum avlarim.
Sandikdan resimleri buldukca scannen yapip sizlere yavas yavas sunacagim , insallah hosunuza gider - diger resimleri hazirlamakdayim.

selamlar - rastgelsin

Rauf 05-07-2007 06:35

Yasin av resim ve hikayelerini bizimle paylaştığın icin teşekkürler tekrarını dilerrim rastgelsin.

BLACK SHARK 05-07-2007 07:02

Alıntı:

trakonya tafarından gönderildi
Yasin av resim ve hikayelerini bizimle paylaştığın icin teşekkürler tekrarını dilerrim rastgelsin.

selam rauf abi ....
eyvallah sagol ..iste firsat buldukca resimlerimi yavas yavas hazirliyorum , abi temmuz sonu insallah Kemerdeyim , sen Alanyadasin galiba ? Manavgati gectikden sonra Sideye varmadan Güzel alabalik yerleri varmis ... sote yerler biliyormusun , daha böyle fazla turistin olmadigi yerler ?? :)
tekrar tesekkürler abi..

rastgelsin

ykmk 05-07-2007 08:01

Teşekkürler Yasin abi.Takım örneği için de teşekkür ederim.
Saygılar...

discus 05-07-2007 09:56

emeğine sağlık yasin hocam rauf abi gibi sende seri flim lere başladın valla merakla diziyi takibe aldım...devamını dört gözle bekliyoruz...

Hasan BALIKÇI 05-07-2007 13:32

tatlı su balınası olsa gerek :D yasın kardeş tebrıkler afıyet olmuştur sanırım .:D tutmasıda keyıf vermıştır herhalde deyılmı :helal: :helal: :helal: :helal:
saygılar sevgıler rastgelsın

nevzat 05-07-2007 16:07

İşte yakalamayı çok istediğim tek tatlı su canavarı.Tatlı su avcılığım hiç yoktur ama yayın avını yapmayı istekle hayal etmişimdir,inşallah bir gün nasip olur.Tebrikler Yasin,paylaşımlar için teşekkürler.

BLACK SHARK 05-07-2007 16:59

Alıntı:

hasan64 tafarından gönderildi
tatlı su balınası olsa gerek :D yasın kardeş tebrıkler afıyet olmuştur sanırım .:D tutmasıda keyıf vermıştır herhalde deyılmı :helal: :helal: :helal: :helal:
saygılar sevgıler rastgelsın

hasan abi selam ...
evet hemde ne zevkliydi ..abi yaklasik 20 dakika ugrastik cikartmaya ...yani inan cok kolay olmadi , bu tür yayin baliklarini türkiyede sakarya cayinda tutmusduk ...onlar daha deliydi :D :D ama her ne balik olursa olsun ..Oltamizin ucu eyilmeye baslayinca kafadan kilo saymaya basliyoruz , ben 10 kiloluk felan tahmin etmistim ama ...hayvani su üstünde görünce oha dedik ... Makaranin freni zzzzzzzzzzzz diye ötüyordu :D ..insallah diger arkadaslara da nasip olur .

selamlar

BLACK SHARK 05-07-2007 17:02

Alıntı:

nevzat tafarından gönderildi
İşte yakalamayı çok istediğim tek tatlı su canavarı.Tatlı su avcılığım hiç yoktur ama yayın avını yapmayı istekle hayal etmişimdir,inşallah bir gün nasip olur.Tebrikler Yasin,paylaşımlar için teşekkürler.

Selam Nevzatcigim ...
insallah birgün sana da nasip olur ... cok heyecan ve deli dolu bir aksam di ... tavsiye ederim Tatli su avciligini .. eyer yakinlarinda dere - baraj -göl -irmak ne varsa hemen durma , al oltanin dogru baliga ...resimlerini beklerim - bekleriz .
tekrar sagol....

selamlar

Rauf 06-07-2007 04:49

Alıntı:

BLACK SHARK tafarından gönderildi
selam rauf abi ....
eyvallah sagol ..iste firsat buldukca resimlerimi yavas yavas hazirliyorum , abi temmuz sonu insallah Kemerdeyim , sen Alanyadasin galiba ? Manavgati gectikden sonra Sideye varmadan Güzel alabalik yerleri varmis ... sote yerler biliyormusun , daha böyle fazla turistin olmadigi yerler ?? :)
tekrar tesekkürler abi..

rastgelsin

Yasin maalesef benim tatlı su balıkcılığım yok hele alabalığı sadece tezgah ve sofrada tanıyorum.yalnız alanyaya gelirken avsallar beldesi var oraya yakın alarahan cayında sazan ve yılan balığı tutulduğunu biliyorum.selamlar.

Saat 14:26.