RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   FOTOĞRAFLARIMIZ (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Balik Avlarimdan Görüntüler 5 ALABALIK - BERLIN (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=3307)

BLACK SHARK 06-07-2007 17:43

Balik Avlarimdan Görüntüler 5 ALABALIK - BERLIN

selam arkadaslar ---

Berlinden 3 cesit alabalik türü ..
Kirmizi benek - gökkusagi - digerini bilmiyorum türkcesi ne , bilen varsa birzahmet yazarsa iyi olur ( fotografdaki 4 tane li olan )

bunlari , barkley yapay hamur yesil renk ve solcan ile karisik hamur la tuttum, 2 tanesi kasiga geldi 3 nr maps .. hem dip hem mantar sistem kullandim.

selamlar - rastgelsin

Not : Türkiyede - kas Antalya arasi alabalik yeri bilen varmi ? Ulupinar - yarikpinar - tahtali dag arkasi cuma köyü ovasi benim bildiklerim .

[IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG]

[IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG]

buraya bizim alman arkadas da resimlerini koymak istiyor ... admin kardes herhangi bir sorun olurmu ? veya üye olabilirmi ? bizim resimlerimiz bir cok alman balikci sitelerinde var .

tekrar rastgelsin

discus 06-07-2007 20:06

yasin hocam tatlı su deneyimim kefalin ötesine gitmediğinden sadece hayretle bakıyorum..keşke biraz bilgim olsada bende anlatımlarda bulunabilseydim.
siteye resimlerini komak isteyen alman arkadaşınız için bence adminlerimiz ve mod. larımızın karşı çıkacağını sanmam aksine ben kendim için sölğleyim sevinirim..zaten internetten kendi tuttuklarımız haricindeki bize ilginç gelen fotoları da sitamizde yayınlıyoruz..saygılar..

BLACK SHARK 06-07-2007 21:37

Alıntı:

discus tafarından gönderildi
yasin hocam tatlı su deneyimim kefalin ötesine gitmediğinden sadece hayretle bakıyorum..keşke biraz bilgim olsada bende anlatımlarda bulunabilseydim.
siteye resimlerini komak isteyen alman arkadaşınız için bence adminlerimiz ve mod. larımızın karşı çıkacağını sanmam aksine ben kendim için sölğleyim sevinirim..zaten internetten kendi tuttuklarımız haricindeki bize ilginç gelen fotoları da sitamizde yayınlıyoruz..saygılar..

serkan selam ..
evet kardesim dedigin gibi sitemizde bin türlü resim ve örnekler var baska yerlerden alma , bende sanmiyorum admin arkadasimizin birsey diyecegini, ben tatli su da daha cok avlarim var ama denizde de cok tutmus oldugum zamanlar oldu , bizim kendi resimlerimizi takrar beraber burada insallah yakin tarihte sunacagiz , benim arkadasin sorunu türkce anlamiyor o yüzden sormustum.

rastgelsin , selamlar

ykmk 06-07-2007 23:33

Çok güzel av görüntüleri abi bunlar.Alabalığın zavki de bir ayrı olsa gerek....
Tebrikler...
Saygılar...

freediver 07-07-2007 04:33

Abi bu 2. resim Dössekci Ihsan Abi ile beraber gittiginiz avdan mi?

BLACK SHARK 07-07-2007 06:11

Alıntı:

freediver tafarından gönderildi
Abi bu 2. resim Dössekci Ihsan Abi ile beraber gittiginiz avdan mi?

:D :D :D aynen Cumhurcugum .... Niemek - wulkow dan , ihsanla beraber - diger resimleri evde görmüstün.onun da selami var sana :D

rastgelsin

BLACK SHARK 07-07-2007 06:15

Alıntı:

ykmk tafarından gönderildi
Çok güzel av görüntüleri abi bunlar.Alabalığın zavki de bir ayrı olsa gerek....
Tebrikler...
Saygılar...

Selam Yunuscan ..
hemde ne zevkli , sana tavsiye ederim eyer yakinlarinda alabalik yeri varsa ? hemen al oltani kos ;) cok güzel oluyor .... türkiyede biz mesela Kemer - Camyuvadayiz .SICAKLAR berbat , cocuklar durmuyor ... bizde Alabalik ovasina soguk akarsuya piknige gidiyoruz , hem balik hem piknik derken vakit geciyor ve serin serin doganin icinde cok güzel oluyor , bak bi dene , birdaha birakmassin .

rastgelsin - selamlar

ykmk 07-07-2007 07:08

Alıntı:

BLACK SHARK tafarından gönderildi
Selam Yunuscan ..
hemde ne zevkli , sana tavsiye ederim eyer yakinlarinda alabalik yeri varsa ? hemen al oltani kos ;) cok güzel oluyor .... türkiyede biz mesela Kemer - Camyuvadayiz .SICAKLAR berbat , cocuklar durmuyor ... bizde Alabalik ovasina soguk akarsuya piknige gidiyoruz , hem balik hem piknik derken vakit geciyor ve serin serin doganin icinde cok güzel oluyor , bak bi dene , birdaha birakmassin .

rastgelsin - selamlar

Vallahi bildiğim kadarıyla bizim burada en yakın alabalık çıkan yer dereköy.Dereköy Bulgaristan sınırında bir yer.Adından da anlaşıldığı gibi bir sürü dere içeriyor.Ama en çok Rezve'de çıkıyor alabalık yanlış hatırlamıyosam...Oraya da özel izinler falan gerekiyor sınır bölgesi olduğundan.Denemeyi çok isterim ama ileride.(Tabi alabalık kalırsa....)Bir de Armağan barajında var alabalık ama o alabalıklar üretme çiftliğinden sel suları ile birlikte kaçmış.Orda da tutuyorlar ama suni alabalık.Ama Dereköy'de tuttuklarını insanlar ufak ise canlı canlı ilaç niyetine yiyor.Ben bizzat yiyeni tanıyorum:)
Velhasıl büyük ihtimalle benim alabalık tutmam 5 yıllık balık kalkınma projemde yok:)İnşallah olağan üstü bir hal olur...:)
Saygılarla....

Saat 03:10.