RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   FOTOĞRAFLARIMIZ (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Kırklarelli barajı... (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=3342)

ykmk 15-07-2007 23:18

Kırklarelli barajı...

3 haftadır sessizliklerini koruyan balıklar bugün akşam üstü saat 6.30 da ilk denemelerime cevap vermediler.saat 7.45 e doğru ilk levreğimi kırmızı sasi ile aldım.Daha sonra ardı geldi.Balıkların 3ünü ben,2sini hakan eniştem yakaladı.Sasilerimizin kopmasıyla beraber avımızı noktaladık.Gümüşe olta atacaktım ama vakit kalmadı.Zevkli bir av oldu.Sizlerle de paylaşmak istedim.
Resimler biraz kalitesiz ama idare eder kanımca...
Temizledikten sonraki görüntüler...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Misinada dizililer
5i 1 yerde...

BLACK SHARK 16-07-2007 04:59

Ohhhh Selam Yunuscan , gene götürmüsün Baliklari ... aferin güzel av yapmisiniz , Hakana ve sana afiyet olsun . Sen o Levreklerin derisini yüzmüyormusun ? Resimler gayet güzel takma kafana :)

selamlar - rastgelsin

iesencan 16-07-2007 05:35

Yunuscan yakışır Kardeşime, Yine yakalamışsın aslan parçalarını.Afiyet olsun abicim.İnşallah bir dahaki sefere daha büyüklerini yakalarsın.Rasgtgelsin kardeşime..

ykmk 16-07-2007 10:28

Alıntı:

BLACK SHARK tafarından gönderildi
Ohhhh Selam Yunuscan , gene götürmüsün Baliklari ... aferin güzel av yapmisiniz , Hakana ve sana afiyet olsun . Sen o Levreklerin derisini yüzmüyormusun ? Resimler gayet güzel takma kafana :)

selamlar - rastgelsin

Teşekkürler Yasin abi.3 hafta sonra güzel bir av oldu benim için.Ben levrekleri elektrikli ızgarada pişiriyorum.Derileri çıtırdıyor zaten.Üstteki dikenlerini de temizlemiyorum.Piştikten sonra o dikenleri çekiyorum.Dikenleri çektiğim yerden derisini kaldırtıyorum ve mis gibi beyaz et çıkıyor ortaya...
Saygılar...

ykmk 16-07-2007 10:31

Alıntı:

iesencan tafarından gönderildi
Yunuscan yakışır Kardeşime, Yine yakalamışsın aslan parçalarını.Afiyet olsun abicim.İnşallah bir dahaki sefere daha büyüklerini yakalarsın.Rasgtgelsin kardeşime..

Canım abim sasilerim(jigg) biraz ufak geliyor balıklara.Burada da istediğim boyutta olanlarını bulmak zor oluyor.Bulursam büyükleri de gelecek.Olmadı paraya kıyıp mepps alacağım.
Saygılar...

Taygun KOCABIYIK 16-07-2007 18:04

Yunuscan yine yakmışsın levreklerin canlarını :) Kefal yok mu bu sefer alışmıştık ?
Bu arada ne zaman enezden çupra levrek resimleri geliyor ;)

nevzat 16-07-2007 20:07

Yunuscan tebrikler kardeşim sende bu merak varken çekeceği var bu balıkların,aynen maceralara devam kardeşim,rastgele.

ykmk 16-07-2007 23:15

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi
Yunuscan yine yakmışsın levreklerin canlarını :) Kefal yok mu bu sefer alışmıştık ?
Bu arada ne zaman enezden çupra levrek resimleri geliyor ;)

Vallahi Taygun abi en son kefalin yüzünü göreli bir ay oluyor.Kaçtılar sanki bu diyardan...Ama bulucam elbet yakalarını bırakmam :)Vallahi abi kısmetse 27 temmuzda Enezde olacağım.İnşanlah sizinle paylaşacak güzel avlar yaparım.Kısmet...
Rastgelsin...

ykmk 16-07-2007 23:16

Alıntı:

nevzat tafarından gönderildi
Yunuscan tebrikler kardeşim sende bu merak varken çekeceği var bu balıkların,aynen maceralara devam kardeşim,rastgele.

Teveccünüz Nevzat abi....:)
Saygılar...
Herkese rastgele...

kartallı 17-07-2007 19:25

tebrikler yunuscan sanada eniştenede...daha irilerine ve bollarına inşallah...bu arada dersler iyidir inşallah :) sevgilerle...

Saat 23:59.