![]() |
Kırklarelli barajı...
3 haftadır sessizliklerini koruyan balıklar bugün akşam üstü saat 6.30 da ilk denemelerime cevap vermediler.saat 7.45 e doğru ilk levreğimi kırmızı sasi ile aldım.Daha sonra ardı geldi.Balıkların 3ünü ben,2sini hakan eniştem yakaladı.Sasilerimizin kopmasıyla beraber avımızı noktaladık.Gümüşe olta atacaktım ama vakit kalmadı.Zevkli bir av oldu.Sizlerle de paylaşmak istedim.
Resimler biraz kalitesiz ama idare eder kanımca... Temizledikten sonraki görüntüler... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Misinada dizililer [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 5i 1 yerde... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Ohhhh Selam Yunuscan , gene götürmüsün Baliklari ... aferin güzel av yapmisiniz , Hakana ve sana afiyet olsun . Sen o Levreklerin derisini yüzmüyormusun ? Resimler gayet güzel takma kafana :)
selamlar - rastgelsin |
Yunuscan yakışır Kardeşime, Yine yakalamışsın aslan parçalarını.Afiyet olsun abicim.İnşallah bir dahaki sefere daha büyüklerini yakalarsın.Rasgtgelsin kardeşime..
|
Alıntı:
Saygılar... |
Alıntı:
Saygılar... |
Yunuscan yine yakmışsın levreklerin canlarını :) Kefal yok mu bu sefer alışmıştık ?
Bu arada ne zaman enezden çupra levrek resimleri geliyor ;) |
Yunuscan tebrikler kardeşim sende bu merak varken çekeceği var bu balıkların,aynen maceralara devam kardeşim,rastgele.
|
Alıntı:
Rastgelsin... |
Alıntı:
Saygılar... Herkese rastgele... |
tebrikler yunuscan sanada eniştenede...daha irilerine ve bollarına inşallah...bu arada dersler iyidir inşallah :) sevgilerle...
|
Saat 23:59. |