![]() |
Saroz Büyükevren'den Sinarit
15 Temmuz pazar günü saat 05:45 te iki adet sinarit.Aynı gün altı adet daha
aldım büyük olan 1kg 650 gr ağırlığında... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
hakki güzel av yapmisin ... afiyet olsun , sinaritin tadida bir baska oluyor :)
selamlar - rastgelsin |
Abi bu Büyükevren Enez'e yakın mı?Bir de bu güzel balıkları ne kadar derinlikte ve nasıl aldın.biraz bilgilendirirsen çok sevinirim.Balıklar da çok güzel,afiyet olsun...
|
yunuscan büyükevren eneze yakın zaten enez den çıkan balıkçılar evrene doğru evrenden çıkan bizlerde eneze doğru gitmekteyiz yani senin işin olur kaşık çekeceksin yada rapala kullan saygılar
|
Tebrikler Hakkı abi çok güzel balıklar sinaritin görünüşüde muhteşem
Av detayları hakkında biraz bilgi verirsen çok sevinirim. |
güzel deyılmı arkadaşlar.hakkı kardeşım sınarıtler harıka çok çok güzel :helal: :helal: daha fazlaları oltandan eksık olmasın kardeşım .tebrık ederım ve afıyet olsun dıyorum
sevgıler saygılar . |
Hakkı tebrik ederim harika bir av yapmışsın .Taygun un dediği gibi ayrıntıları da paylaşırsan daha güzel olacak.Böyle güzel avların devamını dilerim kardeşim RASTGELE.
|
Alıntı:
Cevap verirsen çok memnun olurum abi.Keşke ben de senin gibi güzel av yapsam Enez'de...Bir de kumsaldan başka neler vuruyor bi bilgin var mı acaba? Saygılarla... Rastgelsin... |
Hakkı eline koluna sağlık, iyi av yapmışsın.İnşallah bir dahaki tuttuğun balık görüntülerini bizlerle tekrar paylaşırsın.Afiyet olsun...
|
tebrik ederim,ne yedim ne yakaladım ama inşallah kısmet olurda bizimde oltamıza takılır ilerde,daha büyüklerine inşallah...saygılar
|
Saat 13:40. |