RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Güven özyeldan Evleniyor (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=3353)

er35han 18-07-2007 13:05

Güven özyeldan Evleniyor

Sevgili Arkadaşlarim; Sitemizin Eski üyelerinden Güven özyeldan Arkadaşimizin 04,08,2007 Cumartesi Akşami Düğünü Var.:D :helal: Rastgelsin Ailesi Olarak Bizler De O Akşam Kardeşimizi Yalniz Birakmamaliyiz.
Gelmek Isteyen Arkadaşlarla O Gün Için Buluşma Yerini Ve Saatini Forum üzerinde Kararlaştiralim.
Sevgiler Saygilar...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

BLACK SHARK 18-07-2007 13:13

Allah mesut etsin ..bir yastikda Kocayin kardesim.
bizler gelemeyiz ama kalpler bir .... düsüncelerde Misket oynariz beraber , nice nice mutlu beraber yillara , yeni cifte Berlinden selamlar , saygilar .

Anıl ÜNALAN 18-07-2007 13:55

Allah mesut bahtiyar etsin..
Rastgelsin cemiyeti olarak orada yerimi almaya hazırım. :) ..

mufi 18-07-2007 14:35

Erhancım çok sevindim. en sonunda yuvasını yapacak.. hehehe..
eh bizde orada olalım.
eger sen eve dönüp evden gideceksen sana gaziemirden katılırım ..
yok iş yerinden direkt gidersen orada buluşuruz.. oraları pek bilmem ama bakarız..
gelmek isteyenler el kaldırsın..

er35han 18-07-2007 15:09

Alıntı:

mufi tafarından gönderildi
Erhancım çok sevindim. en sonunda yuvasını yapacak.. hehehe..
eh bizde orada olalım.
eger sen eve dönüp evden gideceksen sana gaziemirden katılırım ..
yok iş yerinden direkt gidersen orada buluşuruz.. oraları pek bilmem ama bakarız..
gelmek isteyenler el kaldırsın..

ben büyük bir ihtimalle evden giderim abi,yani o akşam seninleyiz.gaziemir ve karabağlar civarından gelecek arkadaşlarıda yoldan alabilirim. artık orda misketmi oynarız halaymı çekeriz bilmem:dans: :dans:

iesencan 18-07-2007 18:09

Güvene Ömür boyu mutluluklar diliyorum.Allah gönlüne göre versin, Ömür boyu eşiyle bir yastıkta kocarlar inşallah.:D

mufi 18-07-2007 19:01

Alıntı:

er35han tafarından gönderildi
ben büyük bir ihtimalle evden giderim abi,yani o akşam seninleyiz.gaziemir ve karabağlar civarından gelecek arkadaşlarıda yoldan alabilirim. artık orda misketmi oynarız halaymı çekeriz bilmem:dans: :dans:

amman bana dokunmayın:hıııı: hayatım boyu hiç oynamadım .. anlamam :( beceremem yapamam. :( vs.vs. sakin sakin / uslu uslu bir kenardan bakarım:artist:

makalele 18-07-2007 20:20

hayırlı olsun, allah mesud etsin der, güven arkadaşımıza mutluluklar dilerim.
uzakta olan arkadaşların gelmesinin sorun olacağını düşünüyorum.(en azından kendi payıma!) fakat sizlerin katılımı mümkün olduğu taktirde son derece iyi olur diye düşünüyorum.saygılar.

Anıl ÜNALAN 18-07-2007 23:57

Ufff oraya gelmeyi planlıyordum ama aklıma geldi 4 ünde kuzeniminde nişanı var :S..Amcama söz vermiştik taygunla ikimiz gidicektik sakilik yapıcaktık :rolleyes:
Şimdiden özür dilerim ama uzaktan temennilerimizi bildireceğiz..
Düğün olmasa bile sonra tebriğe yanına geliceğiz ;) ..

Saygılarımla..

freediver 19-07-2007 00:43

Güven Allah mesud etsin.

Saat 03:14.