RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Bu Cuma Günü Türkiyedeyim (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=3380)

BLACK SHARK 24-07-2007 14:15

Bu Cuma Günü Türkiyedeyim

Selam arkadaslar ..
Insallah bu cuma güzel Vatanimiz Türkiyedeyim .... sabirsizlikla bekliyorum hemen hafta sonu gelsede Alabalik ovasina gitsem ve söyle bir kac tane yakalasam ne olur be :D :D insallah sizlere Deniz Avi ve tatli su avlarimdan güzel video ve resimleri sunarim ... Antalya - Kemer bölgesinde olan arkadaslar varmi aramizda ? bakarsiniz bulusur beraber gideriz ???? neyse bana buradan rastgele sizlere de rastgele güzel avlar dilegiyle tekrar yakin tarihte bulusmak üzere selamlar - saygilar .

mufi 24-07-2007 14:32

Hadi bakalım hayırlı ve sağlıklı bir seyehat diliyorum.her şey gönlünce olsun Yasin kardeşim

discus 24-07-2007 16:43

yasin hocam hayırlı yolculuklar..gönlündeki güzelliklerin gerçekleşmesi dileğiyle...

kturkol 24-07-2007 17:46

yanin hayırlısıyla geliniz. iyi avlar ve iyi tatiller dilerim.

ADNAN 24-07-2007 17:54

Yasin hayırlı yolculuklar iyi tatiller izmir ' e de gelde av yaptıralım.....

freediver 24-07-2007 19:55

Insallah 1 aya kalmaz bende böyle bir mesaj yazacagim :D
Ama ben canim Izmirime gelecegim

Abi iyice dinlen sende ...Stressi iyice at!Kolay degil 2,5 yildir durmadan calismak

ykmk 25-07-2007 00:09

Yasin abi Cumadan itibaren de ben burada yokum be abi.Resim ve videolarını göremeyeceğim.Ama döndüğümde hepsine bakıp yorumumu bırakacağım söz.:)
Saygılar.Rastgelsin...

BLACK SHARK 25-07-2007 05:11

herkeze cok tesekkürler Arkadaslar ...
babam cumartesi günü icin camyuva - Phaselis koyunda sokar ( sokkan ) diye Akdenizde hitap ettigimiz baliga gidecegimizi söyledi , bende tabi coluk cocuk hepimiz simdiden hazirlandik :D :D insallah yakalariz .

selamlar - rastgelsin

BLACK SHARK 25-07-2007 05:17

Alıntı:

ykmk tafarından gönderildi
Yasin abi Cumadan itibaren de ben burada yokum be abi.Resim ve videolarını göremeyeceğim.Ama döndüğümde hepsine bakıp yorumumu bırakacağım söz.:)
Saygılar.Rastgelsin...

Eyvallah Yunuscan .....
sanada iyi tatiller ve hayirli yolculuklar , görüsmek üzere insallah.

selamlar - rastgelsin

Rauf 25-07-2007 05:22

Alıntı:

BLACK SHARK tafarından gönderildi
Selam arkadaslar ..
Insallah bu cuma güzel Vatanimiz Türkiyedeyim .... sabirsizlikla bekliyorum hemen hafta sonu gelsede Alabalik ovasina gitsem ve söyle bir kac tane yakalasam ne olur be :D :D insallah sizlere Deniz Avi ve tatli su avlarimdan güzel video ve resimleri sunarim ... Antalya - Kemer bölgesinde olan arkadaslar varmi aramizda ? bakarsiniz bulusur beraber gideriz ???? neyse bana buradan rastgele sizlere de rastgele güzel avlar dilegiyle tekrar yakin tarihte bulusmak üzere selamlar - saygilar .

Yasin sana hayırlı yolculuk dilerim inşallah iyi bir tatil yaparsın yolun alanyaya düşerse beklerim tatlı su değil ama deniz balıkcılığı yaptırabilirim böyle bir niyetin varsa özelden telefonumu veririm selamlar.

Saat 14:32.