![]() |
Bu Cuma Günü Türkiyedeyim
Selam arkadaslar ..
Insallah bu cuma güzel Vatanimiz Türkiyedeyim .... sabirsizlikla bekliyorum hemen hafta sonu gelsede Alabalik ovasina gitsem ve söyle bir kac tane yakalasam ne olur be :D :D insallah sizlere Deniz Avi ve tatli su avlarimdan güzel video ve resimleri sunarim ... Antalya - Kemer bölgesinde olan arkadaslar varmi aramizda ? bakarsiniz bulusur beraber gideriz ???? neyse bana buradan rastgele sizlere de rastgele güzel avlar dilegiyle tekrar yakin tarihte bulusmak üzere selamlar - saygilar . |
Hadi bakalım hayırlı ve sağlıklı bir seyehat diliyorum.her şey gönlünce olsun Yasin kardeşim
|
yasin hocam hayırlı yolculuklar..gönlündeki güzelliklerin gerçekleşmesi dileğiyle...
|
yanin hayırlısıyla geliniz. iyi avlar ve iyi tatiller dilerim.
|
Yasin hayırlı yolculuklar iyi tatiller izmir ' e de gelde av yaptıralım.....
|
Insallah 1 aya kalmaz bende böyle bir mesaj yazacagim :D
Ama ben canim Izmirime gelecegim Abi iyice dinlen sende ...Stressi iyice at!Kolay degil 2,5 yildir durmadan calismak |
Yasin abi Cumadan itibaren de ben burada yokum be abi.Resim ve videolarını göremeyeceğim.Ama döndüğümde hepsine bakıp yorumumu bırakacağım söz.:)
Saygılar.Rastgelsin... |
herkeze cok tesekkürler Arkadaslar ...
babam cumartesi günü icin camyuva - Phaselis koyunda sokar ( sokkan ) diye Akdenizde hitap ettigimiz baliga gidecegimizi söyledi , bende tabi coluk cocuk hepimiz simdiden hazirlandik :D :D insallah yakalariz . selamlar - rastgelsin |
Alıntı:
Eyvallah Yunuscan ..... sanada iyi tatiller ve hayirli yolculuklar , görüsmek üzere insallah. selamlar - rastgelsin |
Alıntı:
|
Saat 14:32. |