![]() |
tutması zevkli olan hangisi
tutması en zevkli balık hangisi
(TATLISU) 1.alabalık 2.yayın balığı 3.sazan balığı 4.sudak balığı 5.levrek balığı 6.bıyıklı balık 7.kadife balığı 8.turna balığı 9.kefal balığı 10.tahta balığı 11.inci balığı 12.hepsi balığı hangileri veya hangisi:cool: (bana göre yayın sudak levrek kefal turna gibi atçek yapılacak balıklar)( ama bekletme oltada şunları severim sazan yayın sudak(şamandıralı takım ile)) |
Turnanın kamışın ucundayken verdiği zevk..... tatlısu balıkları arasında değişmem:d
|
13.Uskumru.
:) ... |
:D Tunahan tabiki Sazan Abicim ama trofe ayarında olacak.
|
Bence Hepsi Zevk Verici Avcı İçin Hepsi Zevklidir :D
|
12. hepsi balığı :)
|
elbette en lezzetlisi:cool:
|
Benim icin ALABALIK ön planda arkadaslar - Doga ve ben ... bizi ayiran nehir isminde bir filim var , basrolünü brad pitt oynuyor , abisi ve babasi ile Fly fishing yapiyor ... iste benim avlama sitilim de öyle .... soguk su icerisinde Ormanlik alan , efsane doga ve KIRMIZI benek ALABALIK ... tutan arkadaslar mutlaka bilir , elbette Deniz avi ve sualti corafyasi ile tartisilmaz bir güzellik canli ve cansiz varliklari ile , nede olsa meslegim dalis hocasi olarak vazgecebilemiyecegim sevgi , sualtinda baliklari gördügüm icin fazla denizde av yapmiyorum , neyse fazla uzatmadan ALABALIK en heyecan verici av baligi benim icin .
selamlar - rastgelsin |
Yasin abiciğim o filmi bir türlü bulamadım.Ama kısmetse bulup izleyeceğim...MEraklandım baya bi...
Saygılarımla... |
5-levrek balığı :) :)
|
Saat 22:52. |