![]() |
Bu sefer FANGRİ:
2 ağustos Perşembe günü öyleden sonra bir dolaşalım bakalım avlakları diyerek saat 15 te limandan cıktım 39 metrelik kerterizde bir iki kırma mercan cektikten sonra balon balığının hucumuna uğradık so attığım takımda bir asılma sonrası hafifleyen takımı cektikten sonra anladıkki burada bize ekmek yok zira takımın 3 iğnesi katiller tarafından kesilmişti.uzun zamandır uğramadığım 60 metrelik bir kerterize yöneldim ızmarit,kokar cıpra ve bir kac kırma mercandan sonra altı tane fangri (tonga baş mercan) palazı geldi öbür balıkların bunların fiyakasını bozmasın diye resmini eklemedim selamlar.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Shot with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] at 2007-08-03 |
Çok karizma balıklar be abi.
Tebrikler yine güzel av becermişsin devamını diliyoruz afiyet , bal , şeker , löp löp et olsun :D |
Rauf abim, bu güzelliğe can kurban. Hasret kaldık fangriye mercana bu aralar, sayende gözümüz şenlendi. Sağolasın abi, daha iyileri denk gelmesi dileklerimle. RASTGELSİN.
|
Çok güzel balıklar abi, yemeye kıyamazsın walla.. :) çok hoş.. eline sağlık Rauf abi..
|
rauf abi tam canımın istediği gibi ben özelden adresi yolluyorum sen sana zamet gönderirsin abi..ellerine sağlık canım abim daha iyilerine inşallah..
|
Rauf cum tıpkı altın kolye gibi sıralı pırıl pırıl afiyet olsun
|
Teşekkürler dostlarım izmirde cıpra burada mercan siz tutacaksınız biz bakıcaz biz tutacağız size sunacağız herkeze cok selam.
|
Rauf abi eline koluna sağlık.Yine yapacağını yapmışsın, inşallah Pazar Akşamı görüşürüz, bende trofe raporlarımı sunayımda? Saygılar genç kaptanıma, şansın bol iğnen keskin olsun.:D
|
Üstadım harika balıklar tebrik ederim.
|
Alıntı:
|
Saat 21:53. |