![]() |
Balikliovadaki Avlarimdan
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ARKADAŞLAR BUNLARDA BEN DEN GEÇEN SENE Kİ AVLARIMDAN... |
TEbrikler afiyet olmuş olmuş :)
|
yakışıklı balıklar gerçekten tebrik ederim.sanırım sitemize İsmail abi 2 katılmış bulunmakta :deli:
bişi sorucam:levreği nasıl yakaladınız?sahte yemle mi? :helal: :helal: |
Tebrikler cok güzel baliklar.
Bu arada ben su balikliova nin adini cok sik duymaya basladim...Daha önce nasil olduda gitmedim...hayret ediyorum...Tüm millet oraya gidiyor.... Adi üstünde BALIKLIOVA |
ercan tebrik ederim güzel balıklar.bu sene ki avlarınıda bekliyoruz.
|
Tebrik ederim...
Rastgelsin |
tebrikler ercan kardeş afiyet olsun
|
Ercan arkadaşım tebrikler güzel balıklar yalnız konu eksik! nasıl tutuğun ne zaman nasıl bir takımla bu avları gercekleştirdiğin hangi yemleri kullandığın gibi noktaları mesaj veya konularına eklersen daha iyi olur kanaatindeyim.amatör balıkcılık konusunda yakaladığın balıklara bakarsak baya tecrubeli olduğun anlaşılıyor selamlar afiyet olsun.
|
Güzel Av olmus .... afiyet olsun .
rastgelsin - selamlar |
Alıntı:
aynen katılıyorum rauf amcama ayrıca tebrikler...saygılar |
Saat 14:58. |