![]() |
11.08.2007 Cumartesi..USKUMRULAARRR...
Konuşmak istemiyorum :) Konuşma sırası artık balıklarda :D
En üst 2 sıra tamamen uskumru alttaki sıralar kolyoz uskumru karma.Üst sırada yeşil bir adet çakmak vardır görebilirseniz eğer balıkların boyutlarını rahatlıkla anlarsınız ;) .. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] DzzY.! :D Sorularınız alabilirim.Av hakkında her türlü açıklamayı yapabilirim ;) Saygılar sevgiler rastgelsin :D |
Hep bensiz hep bensiz alacağın olsun diycem ama çok birikti artık deftere yazamıyorum :S bu kadar balığı nasıl yazarım zaten
Tebrik etmiyorum kıskançlıktan çatır çatır çatlıyorum Isparoza muhtaç kalasın anıl içimi yaktın belki 2-3 tanesini mideye indirirsem ateş söner ha ne dersin??? |
tebrikler anıl kardeşim mükemel bir av eline koluna sağlık afiyet olsun
|
Vay anıl artık çiroz da yaparsın.. ip yoksa vereyim..
|
Teşekkür ederim Muvaffak abi ve Rıdvan abi..
Alıntı:
Saygılar |
maşallah anıl Show'un allahını yapmışsın:D yem ne kullandınız?_
|
anıl abı valla balıklar çok güzel ve afiyet olsun:D :helal:
|
Tebrikler Harika vallahi..
zokayla ve hamsiyle av yapıldı galiba değil mi? Çok zevkli oluyor biliyorum...:D Tekrar tabikler...:helal: :helal: :helal: |
Alıntı:
Ufak zokalı bulamadığımız için yalnız çıplak diye tabir edilen düz misina ucuna bağlanan iğne arkasına sıktırma kurşundan oluşan takım kullandık gerçekten iyi bir av oldu tabi takım kopartmaları olmasa ::ninja: ... |
Anıl tebrikler kardeşim.Şansa bak geçen hafta kendimizi yırttık ama bulamadık balığı bu hafta yapmış demekki,hem de bayaa iyi yapmış helal olsun size vallaa.
|
Saat 00:55. |