![]() |
Kefalleeeeeeeeeer
Arkadaslar Yasin Abim bugun tatilden döndü....Gelirken tuttugu yaklasik 8 kilo sokar,kefal ve sargozuda beraberinde getirmis.Eh sagolsun benide unutmamis gümrükden 1 tane ufak kapmis :D .Simdi bende o ufakla sokarlari ürkütüyorum....
:D :D :D :D Selamlar SOKAR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Abi başlık ilk okunuşta acaip yanlış anlaşılıyor :D Kefalleeeeeeeer falan yapalım bari
Afiyet şeker olsun Türkiyeye geldiğinde hem yakalar hem yeriz abicim meraklanma ;) Bu arada Yasin abi hoş geldin mi deyiiim memleketten ayrıldığın için güle güle mi desem bilemedim... |
Alıntı:
Muvaffak Abi görmeden düzelteyim ben onu en iyisi.Aksam aksam firca yemeyelim :D Ama isin kötüsü ne biliyormusun? Malesef ben düzeltemiyorum :D |
Ben hallettim abi bende hala gülüyorum :D
|
Alıntı:
Bende gülüyom. |
Eyvallah Cumhur , afiyet seker olsun ...
Sokarlari ve kefallari götürüyorsun demek ... hehehehehe yakisir kocuma :D yakinda resimleri ve videolari da sunarim insallah . selamlar - rastgelsin |
cumhur sokarların sırt ve karın yüzgeclerini makasla kesmeden temizlemeğe kalkmayın yamıltır:D afiyet olsun.
|
Alıntı:
Abi eywallah o konuda bayaga tecrübeliyim :D |
Alıntı:
nerde?nezaman?nasıl?neyle?banda bilgi verin:D |
Alıntı:
|
Saat 02:58. |