![]() |
Gecmisten günümüze trofeler
Selamlar
Dünyada yakalanmis en büyük baliklardan birkacina bir göz atmak isterseniz buyurun [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ünlü yazar Ernest Hemingway resimdeki mavi marlin'i yakalayan Helen Lerner ve kocasi Michael tebrik ediyor. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ünlü Realist Yazar Hemingway ve arkadaslarinin Peru Bimini de yakaladiklari Merlin [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Buyurun size baba bir turna 129 cm ve 18,2 kg. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Simdide tam bir canavar 136 cm. ve 25 kg. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Yil 1954 Yer yine Peru Ted Williams yakaladigi Marlin [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Iste tarihi bir resim daha .Yer Slovenya Yayin 300 cm. ve 200 kg. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kallafi bir tatli su levregi 44 cm. 750 g. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sudak 112 cm. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Peru'dan sevgilerle [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Her biri ayrı güzellikte trofeler gözüm gönlüm açıldı. Teşekkür ederim Cumhur abi şu fotoğraflardakinden seç beğen birini tut inşallah :)
|
Paylaşım için teşekkür ederiz gerçekten gözlerimizi şenlendirdiniz çok teşekkürler :)
Tatlı su levreği gerçekten çok güzel ilk kez bu kadar büyüğünü görüyorum :D |
Paylaşım için teşekkürler.İnşallah bunlar gibi bir balık yakalamak bizede nasip olur.
|
paylaşım için teşekkürler dostum...özellikle yayın ve turna en çok beni cezbeden balıkların başında geliyor muhteşem şeyler ya...tekrar sağol
|
Deli balikar cumhur , benim yayin bunlarin yaninda gupbez kaliyor :D :D :D
|
Cumhur abim içim şenlendi.Teşekkürler.Levrek de güzelmiş.Ona yakın boyutlarda 3 tane tuttum bu sene.LEvrekleri seviyorum.
Fotograflar çok ama çok güzel. Tekrar tekrar sağol abiciğim. Hep böyleleri rastgelsin. |
abı paylaşım için teşşekkürler:D
|
Saat 23:30. |