![]() |
Aliağa Bereketi
Balıkları Süleyman Başaran abimiz tutmuştur fotoğrafları ekleme işide bendeniz tarafından gerçekleştirilmiştir.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Tüm avların için tebrikler Süleyman abi bizede tutturursun inşallah böyle kuzuları :) |
Hocam cok güzel av olmus ..eline koluna saglik ... ne gider onlar simdi salata ve rakiyla be ... ahh ahh götürrrrr yarasin.
selamlar - rastgelsin |
nutkum tutuldu..
tek kelimeyle harika!:) |
Süleyman kardeşim nasıl becerdin ya .?? valla helal olsun.afiyet olsun.. anlatsana şöyle detaylı kendimizden geçelim...
|
Bir Süleyman Başaran klasiği ,olta balıkçılığını ustalıkla yapan üstadıma tebrikler.Arkadaşlar yarım kiloluk levreği ufak diye tekrar denize bırakacak kadar bilinçli ve örnek abimizi ne kadar tebrik etsek azdır diye düşünüyorum.
|
süleyman abı balıklar çok güzel :helal: :helal: :helal: :helal: afiyet olsun rastgelsin:D :deli:
|
hey maşallah nediyelimki başka tek kelimeyle harika.süleyman abi şöle bide süsleseydin anlatımınla keşke yavv.ne macera yaşatmıştır onlarla uğraşmak..:helal: :'(
|
Muvaffak abime katılıyorum abi.Anlat şu maceraları da kendimizden geçelim...GErçi balıkları görünce zaten komaya girdim de...
Saygılarla,rastgelsin.(Fotoları eklediğin için teşekkürler Taygun abi.) |
süleyman abi sana yakışanı yapmışsın yine. ilmi nedir abi bu balıkların yazarsan seviniriz rastgele..........
|
Masallah........Baska söyleyecek birsey bulamiyorum...
|
Saat 15:20. |