![]() |
Dikkat Edilecek Türler
Deniz de ve iç sularda dikkat edilecek insan sağlığı için tehlike doğurabilecek türler nelerdir ? hem benim hemde diğer arkadaşların bilgi edinmesi dolayısı ile bu konuyu açtım
rastgelsin |
Bununla ilgili sanki başlık varmış gibi hatırlıyorum ama bulamadım Oğuz abi.
O yüzden bildiklerimi aktarmakta fayda görüyorum. Birincisi ve en tehlikelisi trakonya denilen balık. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Daha sonra iskorpit geliyor. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Vatoz türlerininde kuyruklarında zehir var. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Müren oltayla yakalandığında elle pek haşır neşir olunmaması gereken bir balık dişleri çok tehlikeli. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Katiliyom
BENDE DEDIKLERINE KATILI YOM aRKADAŞIM BENDE VETERINERDE CALIŞI YOM BIDE YILAN BALIKLARINDA DOKUNMAYIN BENCEE :)
|
Ersen'in anlattığı sokar balığı da var:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Aman bunlara da dikkat edin :D :D :D :D
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] :deli: :deli: :deli: |
Alıntı:
|
Alıntı:
kesinlikle herkesin görmesi gerekir bırakın denizde yaşayan canlıları biz bile denizde kirlenme oldumu sinirlerimiz bozuluyor canlılar napsın |
ya o iskorpitten ben tuttum bi balıkçıya gösterdim zehirli dedi dokunanı hastanelik eder dedi ben o iskorpiti verdim 3-4 kilo arası hamsi aldım iskorpit degerli bir balık benim bildigim
|
Saat 14:14. |