![]() |
Derin Deniz balıkları
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Ben denizden tırsmayımda kim tırssın şu tiplere bakın yaaaa
|
Necdet kardeşim hangi siteden buldun bunları yazarsan sevinirim..
ellerine saglık ben de bir şey buldum : [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Abi dün buldum ama nereden bulduğumu unuttum bidaha eklediklerime kaynak göstereyimmi?
|
Bunlarda bende vardı [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Ohaaa deyim ...:oha: :oha:
Okadar gece dalislari yaptim hayatimda , onca sualti fotograflari cektim , Allah dan su baliklardan hicbiri yukari cikmadi , aman deyim kalsinlar derinlikde ... herhalde Kafayi yerdim .. en üsteki balik ayni bir Insan Bebege benziyor yaw... Cenabi Allah in yaratmis olduguna bir bakin arkadaslar , harbiden tirsdim ya :deli: :deli: bilmem o baligi yermiyim önümde görsem ?? selamlar |
iyide bunlar çok derinlerde yaşıyor... herhalde oltayla felan zor tutulur..
|
Blue Planet adlı belgeseli izlemiştim 4 cdnin içinde yaklaşık 50 dakika boyunca derin deniz canlılarının incelendiği bölüm var. Bunlara benzer çok ilginç balıklar var ve çoğunun vücutlarında avlarını kendilerine çekebilmek için ışık organları var. Ağızlarıda çok büyük bunun nedeni ise zaten çok az olan avı kaçırmamak. Düşünsenize koca okyanusta av arıyorsunuz her yer zifiri karanlık av yaklaşıyor fakat kaçırıyorsunuz açlıktan ölmese kahırdan ölür hayvancağız :D
|
Açıkta balık avlarken kesinlikle denize girmem...Artık "niye tırsıyorsun" diye soran arkadaşlarıma yukarıdaki resimlere bakın diyeceğim, sağolun :D Ya sıkılıp yüzeye gelirlerse???
|
Bunlar çok ürkütücü balıklar. inşallah denk gelmeyiz sağda solda, yüzerken falan,
|
Saat 13:28. |