![]() |
karagöz
dün akşan balığa gittim. akşamdan lüfere baktım . olmadı. bari karagöz yakalayayım dedim.midye ile bu karagözleri yakaladım.
rastgelsin.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
İsmail abicim senin yokluğundan istifade büyüyüp semiren karagözleri hasat etmeye başlamışsın :)
İnşallah bol lüferli avlar yaparsın abi bizde göz banyosu yaparız :) |
Abiciğim mükemmelsin.Karagözler çok güzel.Maşallah...Bi iç çektirdi bana en derininden.EY BALIKLAR SİZLERİ SEVİYORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!
Saygılarım ve sevgilerimle... Rastgelsin... |
ismail abi, balıklar çok güzel
forumdan takip ettiğim kadarıyla bana göre her balığa çıkışında bunlar denizde senin için stepne. o gün balık olmasada araya üç beş karagöz sıkıştırıyorsun.boş dönmüyorsun. abi balığa çıktım dediğinde ,kesin bir kaç tane karagöz vardır da acaba başka ne alabilmiş diye merakla okuyorum. tebrikler abi. |
Tebrikler ismail abi yine döktürmüşsün karagözleri :D
Yalnız ismail abi sen bu kadar karagözü nerden buluyon bana anlatsana :D Bende istiyom :D Gerçekten başarıyon sen bu işi abi :D |
tebriker ismail abi eline koluna yüreyine sağlık,afiyet olsun :helal: :helal:
|
Herzamanki gibi gene konusturmussun be abicigim ... helal sana .
Güzel av olmus , afiyet seker olsun. selamlar - rastgelsin |
İsmail hemşerim bilir işini cok enderdir balıksız günleri tebrikler tekrarında rasgelsin selamlar.
|
İsmail abi tebrikler, bu işte ustaların ayrıcalığını göstermişsin yine. Afiyet şeker olsun. Avların daima bereketli olsun.
|
karagözlerde tam porsiyonluk yakalamasıda negüzel olur kafa ata ata gelir mubarek afiyet olsun rastgele
|
Saat 14:55. |