![]() |
Süleyman ustanın CIPRASI ??
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
süleyman üstadımızın siteye ekleyemediği cıprayı eklemek şerefine bide ben nail olayım bakayım. ölcüler.. BOY=500 cm AĞIRLI=1.986 gr rekor olarak kabul etsekmi? |
çupra olarak benim rekorum bu. (levrekleri eklemiştim zaten.)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
|
Süleyman hoca ..
kebab abi ..saglam balik .. helal sana , daha baska trofelerle bekleriz. selamlar -rastgelsin |
Süleyman abi hatırlarmısın bir dönem beşiktaşta tombalacı Pascal vardı seyirciler Pascal bizi diskoya götür diye bağırırlardı.
Bende artık Süleyman abi bizi balığa götür diye bağırmaya başlıycam ramak kaldı haberin olsun :D Rekor olmayanları göremesekte onlardan çok olduğuna eminim :) |
Süleyman abi maşallahın var. Allah nazardan saklasın, daha irilerine inşallah. Rauf abinin de dediği gibi hikayesinide eklersen hadise tamamlanmış olur. RASTGELSİN.
|
Süleymancım maşallahın var... aman nazar deyemesin....
|
Süleyman abi yaa :D başka bişey demeye gerek yok sayılı üstadlarımızdan :) Bizede tutturtçak ilerde bu balıklardan tabi bunlardan bıraktıysa hepsini bitirdi :D
|
Bu durumda en makul söz MASALLAH olmasina ragmen samimiyetinize saginiyor ve
OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA diyorum. TEBRIKLER |
Maaşaaallllaaaahhhhhh,tebrikler Süleyman abi ,en kısa zamanda rekor yenilenir inşallah.
|
Saat 13:32. |