![]() |
merhaba
Merhaba arkadaşlar ben sitenize yeni üye oldum , inşallah sık sık görüşürüz oltalarınızın dolu çıkması dilegiyle.
|
Erkepli hoşgeldin umarım katılımcı olursun..imza bölümüne isim ve soyadınıda eklersen sana daha güzel hitab ederiz.
kolay gelsin |
Merhaba abi aramıza hoş geldin aramızda layık olduğunuzun yeri bulucaksınız ;) ..
|
aramıza hoşgeldiniz...
|
Sevgili doslar erkepli olarak aramıza katılan arkadaşım alanyadan samimi arkadaşımdır ismi remzi dir hem kıyı hem tekneden amatör olarak balık avlar benim gibi tekneye bağımlı değildir:) kullanıcı isminin ne manaya geldiğini ben biliyorum ama cevabını ona bırakıyorum.hoş geldin remzi dostum burada samimi bir ortamın icine geldiğini hatırlatırım selamlar.:helal:
|
Hoşgeldiniz Remzi abi
|
aramıza hos geldısnız
|
Daha öncede bazı sitelere girdim ama inanın burdaki samimi sıcaklıgı hiçbirinde hissetmedim.dostlar ben Alanya da yaşıyorum hem kıyı hemde tekneden avlanmayı seviyorum,aslen Ürgüp'lüyüm (erkepli) de ordan geliyor erkep ürgüp ün eski ismidir.Böyle seviyeli ve güzel bir siteye girmemi tavsiye eden saygı deger,babacan insan Rauf Usluer sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum.
Mehmet Remzi Uslu; Erkepli 17/3/1969 Alanya [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Hepinize saygılar selamlar. |
aramıza hoş geldiniz....katılımcı olmanız dileğiyle...saygılar..
|
Alıntı:
|
Saat 14:30. |