![]() |
balık ve oltayı bilen varmı..? +16
arkadaşlar ilginç bulduğum bu resimleri sizlerle paylaşmak istedim,umarım ilginizi çekmiştir, malesef dünyamızda bunlarda var. rastgelsin.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
sevgili cumhur,resmen manyak bunlar kardeşim.
|
Biri bunların bilgisayarla yapıldığını söylesin :oha:
|
söyleyecek laf bulamıyorum manyak hafif kalır
|
değil
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hepiniz çok doğruyu söylüyorsunuzda, insanın içi kaldırmıyor hakikaten, ben bu iğneleri köpek balığı avında kullanıyordum, inanın hayvanın ağzından iğneyi alırken bayağı zorlanıyordum , bu manyaklar ise nasıl çıkarıyor anlamıyorum, 3 ay önce parmağıma iğne girdi inanın çekim çektim çıkmadı sonunda hastanede çıkardılar ki ben acıya dayanan adamımdır inanın şimdi acıyı yazarkem aynı yazıyı anımsadım. hadi sadisti anlarımda, mazoşisti anlamaya benim kel kafam almıyor ? ıhş..
|
Alıntı:
|
Bunlar sadiszmden başka bir şey değil.Eski kasaplardan olduğum halde benim bile içim kıpraşıyor.
|
Cumhur şu kıza bi söylesene ucu kertikli iğneyle yapsında görelim haspayı. ben 4 nr capari iğnesinin parmaktan cıkarılması icin 1998 de doktora 20 lira (o zaman milyon) bayılmıştım.
|
Saat 15:28. |