![]() |
Selam Arkadaşlar
Forma Bursadan katılıyorum, genellikle tatlısu balık avcılğı ile ilgileniyorum. Ama tüm konular hakkında bilgi paylaşımına açığım.
Mesajlarınızı bekliyorum. Sevgi ve Saygılarımı Sunuyorum |
Orhan abi hoşgeldin sefalar getirdin. Hepimizin birbirinden öğrenecek elbet birşeyleri vardır. Hep birlikte güzel paylaşımlara :)
|
orhan aramıza hoş geldin. rasgele.
|
hoşgeldin hayırlı olsun livarın balıkla dolsun
|
diğer konunuzdada hoşgeldiniz demiştim ama birkez daha demekte sakınca yoktur sanırım.rastgelsin...
|
Orhan kardeşim hoş geldin.Bizimde tatlı su avcılığında muhakkak senden öğrenceklerimiz ve paylaşımlarımız olacaktır.RASTGELSİN
|
Orhan hoşgeldin,iyi paylaşımlar dilerim..
|
Orhan aramıza hoşgeldin.
|
Orhan kardeşim, aramıza hoş geldin, tatlı su balıkçılığı konusunda yardımlarıızı bekliyoruz. Rastgele.
|
orhan abi ben yeni başladım. tatlı su avcılğyla ilgili tecrübe ve önerilerini bekliyorum.batmanda görev yapıyorum,gölette avlanıyorum ve gölette aynalı ve pullu sazan var.bu sezonda hamur ve mısır konservesi denedim bazende solucan. Hamura alışmışlar ama hamur çabuk dağılıyor.mısır daha etkili ama sabır gerektiriyor.kamışla avlanıyorum.bu sezon ek olarak zilli oltayla küspe deniyeceğim.tavsiyelerini bekliyorum abi.rastgelsin
|
Saat 03:13. |