![]() |
minekopa gellllll
ne demiş atalarımız sabrın sonu selamettir, banada aynısı oldu 3,5 saat bekleyipde sonunda oltam yere düşünce oh be dünya varmış dedim neticesi resimde, bu güzel anıyı sizinle paylaşmak istedim. herkese rastgele.
not: ben 130 kg olunca ,2,200 kg balık ufak gözüküyor , kusura bakmayın:deli: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Güzel Balıkmış yha Başlık Güldürdü Minekop dedim yanlışmı fln çinekop olmasın fln :D:D:D:D:P
|
abi bu ebatlar konusunda haklısın bende 120 kg bi adam olarak balıklar hep küçük görünüyo ama maşallahı var abi ellerine sağlık daha irileri nasip olur inşallah
|
Mehmet abi harika balık tebrik ederim. Afiyet şeker olsun.
|
Mehmet Abi, harikasın vallahi; Ellerine sağlık
Sevgi ve Işıkla Kal |
harika balık vallahi
tebrikler...:helal: :helal: |
Mehmet abi tebrikler ,haarika bir balık, daha da irilerinin denk gelmesini dilerim .
|
eyyy mehmet remzi , nerede diye sorup duruyordun , işte muradına ermişsin maşallah, arkadaşlar kilolarıyla birtek pozverirken değil, kayıkla balığa çıktığındada başı belada, bazı müşterileri balık tutmaya davet ediyorlar , oda hemen kabul ediyorda bir yandanda yan gözle bana bakıyor, hani sen götürmezsin ama beni götürenler var der gibi, tabi na demiş atalarımız her gidişin birde dönüşü var, rapora bakın ; abi bir gittim? ufacık bir fiber kayık (e) ya allah deyip bindim , çıktık yola sırtı çekeceğiz takımları saldık başladık sallamaya, davet eden: abi kolunu içerde tut= niye = kolun dışarıda olunca kayık yan yatıyor batıcaz. arkadaşlar birde rauf abi ile remzi ikilisini görün tam komedi kumpanyası. rastgele.
not: arkadaşlar ben dedikoduyu sevmem ne gördüysem, ne duyduysam sizlerle paylaşıyorum. not: arkadaşlar remzinin kolunu hala tartamadık. |
tebrikler abi gerçekten güzel bir balık.:helal: :helal: :helal:
|
Alıntı:
|
Saat 23:58. |