![]() |
Bir bakin bunlara !!!!
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Selam dostlar yine ben ve yine bir fikir danisma topigi (yakinda bana özel fikir danisma topigi acilir sanirim) :D :D :D verdigim linki tiklayip ordaki kancalar hakkindaki fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim ve bu tür kancalar genelde hangi av icin kullanilir simdiden tsk ederim herkese rastgelsin 2 ay oldu gidemedim ava kendimi av videolari ile avutuyorum sebebi hava soguk firtina :rolleyes: :rolleyes: |
Alıntı:
:oha: :oha: :oha: :oha: |
İlker abi bunlar fly avcılığı için yani alabalık ;)
tatlı su bölümünde çok güzel bilgiler var okuyabilirsin [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
teşekkürlerimle
çok teşekkür ederim ellerine sağlık devamını dilerim
|
eywallah muvaffak abicim bu aralar balik malzemesi satan sitelere cok giriyorum gözüme carpan güzel seyleri paylasirim ;) ;)
|
İğneler,sinekler hepsi uçurma balıkçılığı yani Tago nun yazdığı gbi fly için.Yalnızca alabalık için değil bu sinekler,böcekler, tatlısu kefali de başarıyla yakalanabiliyor.Avrupa da ise tüm oltacılar denizdede kullanıyor ve yavaş yavaş ülkemizdede yaygınlaşıyor ama hem takımlar pahalı hemde kullanmak için tabiri caizsse kurs almak lazım.
|
selam dostlar bu gibi malzemeleri senelerdir denizlerde başarı ile kullanmaktayım.fakat kokulandırılırsa çok daha iyi sonuçlar alınıyor.saygılarımla
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
aziz abinin dedigi gibi bunlar denizdede kullaniliyor peki aziz abi nasil bir kokulandirma tavsiye edersin acik denizlerde,belki baligin cesidine göre kokulandirma yapilir diyeceksin bende link ekliyorum simdi ki favori baligin resmi tsk ederim |
merhaba gençler;daha önceleri sardalya kokuşturması,temizlenmemiş işkembe çürütmesi,barbunya(fasülye)konservesi gibi malzemelerden faydalanıyordum.son zamanlarda İzmir karaburun daki dostlarım vasıtasıyla kopanisti denilen yöresel iğrenç kokan bir cins peynirden faydalanıyorum.çok başarılı oluyor fakat avlağa da 20 dk kadar mazmoz olarakta aynı peyniri kullanıyorum.bana soracağınızı biliyorum "nasıl temin edebiliriz?"diye satmıyorlar ancak dostlar vasıtası ile temin ediliyor.çok isterseniz 1 çay kaşığı verebilirim.çok az bulabilirsiniz bir çay kaşığını fakat 1 yıl yeter merak etmeyin.kullanırken açık havada olmak şart.eldivensiz kullanılmaz.evinizde denemek için açmak evden kovulma hatta mahalleden kovulma sebebiniz olabilir.hepinize rastgelsin
|
Alıntı:
tavsiylerini dinleyecegim aziz abi haftaya kismetse yolcuyuz havalar müsade ederse bu tavsiyelerinde barbunya veya fasulyeyi burda temin edebilirim peki bunlari sadece kanca nin ucuna mi takicaz teker teker yoksa igneyi komplemi konservenin icine daldiricaz biraz daha acarsan memnun olucam birde unutmadan peynir icin mahalleden kovulma sebebi demen gercekden cok hos :D :D |
Saat 21:36. |