RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   21 kasım lüfer avım (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=3991)

ismail çakır 21-11-2007 12:21

21 kasım lüfer avım

dün akşam yağmurun durması ve havanın poyrazlamasıyla levrek umutlarımız arttı ve balığa gitmeye karar verdim.akşam üzeri 6 tana de izmarit balığı alarak yola koyuldum.levrek olmazsa lüfere bakarım dedim. iyiki de izmaritleri almışım. bütün uğraşıma rağmen at-çek ile levrek yakalayamadım.
lüfere yemli takım attım. akşam suyunda 3 tane lüfer aldım.lüfere attığım takımın birinden de kefal aldım.sabah suyunda yemli takım ile 3 tane daha lüfer aldım. daha sonra da at-çek ile bir lüfer daha yakaladım. başka da balık olmadı. toplamda 3 kilo lüfer ve 1 kefal yakaladım.. levrek umutlarını birdahaki gidişe devrettim.
rastgelsin...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

araştırıcı 21-11-2007 12:29

Merhaba İsmail Bey...
Size ait av raporlarını merakla takip ediyorum...
Tebrik ederim.. Bereketli ve keyifli avlarınızın devamını dilerim...
Selamlar

dudi 21-11-2007 12:35

ismail abi yine rastgelmiş maşallah valla kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum darısı bizim başımıza:)

Rauf 21-11-2007 12:51

Hemşo sende bu azim varken gecen senekilerinden bile daha baba levreklerini yakalarsın.ama şu zamanda lüferin tadıda başka olur hele kömür ızgarasındaaa afiyet olsun.

Anıl ÜNALAN 21-11-2007 15:23

Tebrikler İsmail abi güzel balıklar avlaması muntazam zevklidir eminim bu balığın , devamını diliyorum.

ender 21-11-2007 16:00

Tebrikler
bir başka yazıda bu sitede bişeyler var diye okudum.
garip ama evet var.. şans artık bizede gülüyor.büyük ihtimal iyi niyetlilerin çokluğundan kaynaklanıyor.hep böyle gitmesi dileğiyle
selamlar saygılar.

ismail çakır 21-11-2007 16:04

Alıntı:

araştırıcı tafarından gönderildi (Mesaj 43812)
Merhaba İsmail Bey...
Size ait av raporlarını merakla takip ediyorum...
Tebrik ederim.. Bereketli ve keyifli avlarınızın devamını dilerim...
Selamlar

levent bey teşekkür ederim..ben de sizin ne kadar meraklı olduğunuzu biliyorum..umarım gönlünüzdeki balıkları yakalama imkanı buluyorsunuzdur..ben de size ve bütün balıkçı doslara BEREKETLİ VE KEYİFLİ avlar diliyorum..
rastgelsin...

arayadis 21-11-2007 17:27

İsmail abi eline sağlık çok güzel av olmuş hafta sonu havalardan çok fazla rapor okuyamadık sizin raporla kendimize geldik.
Forumların hepsini araştırdım at çekle lüfer konusunda bilgiler var fakat yemle lüfer hakkında bilgi bulamadım olta nasıl olmalı,yem nasıl takılmalı,nasıl yerlerden avlanmalıyız.. bilgilerinizi benim gibi meraklılarla paylaşırsanız çok sevinirim Teşekkürler.Daha iyi avlar yapmanız dileğiyle..

Hasan BALIKÇI 21-11-2007 18:45

sana saygı duyuyorum ısmaıl abı helal olsun.hemde bınlerce kere sana yakışan bu.:helal: :helal: :helal: :helal:

cumhur 21-11-2007 20:18

ismail abi gene yapmışın yapacağını,bizim tarafların balığını buradan gördükce, rauf abinin dediği gibi mangal geliyor aklımıza, at mangalada bizim adımıza afiyetle ye.

rastgele.

Saat 19:04.