![]() |
25,11,2007 karadan
pazar günü bir aile dostumla karaburun tarafına veya sizlerin önerecegi karadan oltalarımızı ata bilecegimiz,ailece hem piknik amaçlı,hemde tecrübe kazanabilme adına sizlerden gelecek öneri ve adresleri bekliyorum.hepinize şimdiiden cok mu cok teşekkür ederim:helal:
|
Merhaba hakan abi.
Öncelikle havalar biraz soğuk denizden rüzgar alan yerlerde ailenizle rahat av yapamayabilirsiniz buna önerim tatlı su azmak gibi yerlerde av yapmanız forumumuzun azmak uzmanı olan moderatörü muvaffak işmene topu atıyorum o size güzel yer tarif edecektir eminim :D |
hakan hocam illa karaburun diye diretmezseniz ben size aynı yol üzeri gerenceyi öneririm hemde piknik için çok uygun.balığıda buldunuzmu deymeyin keyfine.rastgelsin dönüşte haberleri bekliyo olacaz iyi eğlenceler...
|
evet dostlarım sizleri dinleyerek pazar sabahı bir anda ailece gerencede bulduk kendimizi,zaman kaybetmeden kamışları cıkarıp takımları yemleyip denize atdık,sanırım acemiligin ve tecrübesizliğimizden iğnelerimiz küçük oldugundan atıyoruz ve hemen vuruyor ama cok küçük mırmır ve karagöz tabi minikler tekrar denize,hanımlarda bu arada kahvatı etmiyormuyuz diye cıkıyor bize,tabi denizi ve o nefis havayı bulmuşuz,inanın gözüm kahvatı falan görmüyor.hanımların diretmelerine daha fazla dayanamadık ama sofraya yönelmeden takımı yemledim ve atdım kamışada zilli taktım ve sofranın başına geldim tam oturacam zilden bir ses aha dedim asena show başladı başladım cekmeye o nasıl güzel geze geze geliyor ama bende hayatın ilk kırmızı dudagı geliyor diye nasıl bir heyacan gelen mırmır ama takrien 250gr falan,bu irilikte ilk defa cekiyorum ya cok buyuk haz aldım.neyse kahvatıya oturduk ve tamamladıkdan yaklaşık bir bucuk saat sonra hafif hafıf birseyler vuruyor ama ben yine minikler zannediyorum biraz sert bit vuruş olunca ben asıldın oda ne sandım ki kaya balıgı takımı kayanın altına falan soktu gibi sert bir cektin baktım agırda bir sey geliyor ama arada cekemiyorum neyse iyice yaklaşıncaa birde baktım ahtapot ya elim ayagıma karıştı,uzun bir ugraştan sonra iğnelerden kurtadım nasipde bunlar varmış sanırım ama harika bir hava vede harika bir gün yaşamış olduk ailece tekrar tşkler dostlarım [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Olayın en güzel tarafını en son cümlende söylemişin.Önemli olan harika bir gün yaşadık diyebilmek .Tebrikler Hakan,daha nice harika günlere.
|
Saat 13:33. |