RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   FOTOĞRAFLARIMIZ (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Sivrice de Sivri bir Torik. (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=4023)

orhan Kucukbicmen 25-11-2007 11:26

Sivrice de Sivri bir Torik.

Sevgili arkadaslar,
Bugün pazar biraz istirahat ediyorum,anılarımı sizlerle paylaşıyorum,
Dün,Sevgili kardeşim,Mercan Kenan ı yolcu ettim,bana yardımlarından dolayı
kendisine çok tesekkür ederim.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Bende yanlız başıma cıktıgım palamut avında 1 büyük torik[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

1 büyük palamut,1 orta boy palamut,yakaladim,biraz sonra denize çıkacağım,
bu konuda sorular olursa yazın,elimden geldiği kadar cevaplandırmaya çalışacağım.fotoğrafları yolluyorum .hoşçakalın.

Taygun KOCABIYIK 25-11-2007 11:31

Orhan abi maşalah diyorum hiç boşun yok :) Tebrikler geçen kış Çanakkaleye gidemedik ama bu gidişle Çanakkaleye bir çıkartma yapmak lazım. İsmail usta lüferleri sen palamutları tuttun aşağı bırakmıyorsunuz :)

orhan Kucukbicmen 25-11-2007 11:57

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 44117)
Orhan abi maşalah diyorum hiç boşun yok :) Tebrikler geçen kış Çanakkaleye gidemedik ama bu gidişle Çanakkaleye bir çıkartma yapmak lazım. İsmail usta lüferleri sen palamutları tuttun aşağı bırakmıyorsunuz :)

Sevgili Taygun,
Benim birazda şansım yaver gidiyor,
takımlarda iyi, tekne uygun,balıkta var.
Şimdi balığa çıkıyorum,görüşmek üzere.

eşref sürek 25-11-2007 12:52

torik tam lakerdalık yakalaması amma zevkli olur balık merasındasınız bizde istavrit izmarit sizde kalite balıklar kıymetini bilin afiyet olsun rastgele

nevzat 25-11-2007 18:06

Maşallah Orhan abime.Tebrikler abi,yeni avının raporlarını heyecanla bekliyoruz.

cumhur 25-11-2007 18:19

orhan abi çok güzel av olmuş tebrikler, bulunduğun mevkide yazılı orkinosda olması lazım ve bu iki tür aynı suları paylaşırlar, hiç denk gelmiyormusunuz, eğer tekli rapala ile çalışıyorsanız ,çapariyi deneyin ama kuvvetli takımla. rastgele.

orhan Kucukbicmen 25-11-2007 22:22

Alıntı:

cumhur tafarından gönderildi (Mesaj 44134)
orhan abi çok güzel av olmuş tebrikler, bulunduğun mevkide yazılı orkinosda olması lazım ve bu iki tür aynı suları paylaşırlar, hiç denk gelmiyormusunuz, eğer tekli rapala ile çalışıyorsanız ,çapariyi deneyin ama kuvvetli takımla. rastgele.

Sevgili Cumhur kardeşim,
Çapariyi defalarca denedim,
hep ucundaki rapalaya vurdu,bende artikrapala çekiyorum,
yeterlide oluyor,hoşcakal.

orhan Kucukbicmen 25-11-2007 22:25

Alıntı:

nevzat tafarından gönderildi (Mesaj 44131)
Maşallah Orhan abime.Tebrikler abi,yeni avının raporlarını heyecanla bekliyoruz.

Sevgili Nevzat kardeşim,
Çok teşekkür ederim,
elimden geldini yapmaya çalışıyorum,bugun sinarit yakaladim,
onuda yarın yollayacağım.

orhan Kucukbicmen 25-11-2007 22:28

Alıntı:

eşref sürek tafarından gönderildi (Mesaj 44121)
torik tam lakerdalık yakalaması amma zevkli olur balık merasındasınız bizde istavrit izmarit sizde kalite balıklar kıymetini bilin afiyet olsun rastgele

Sevgili Eşref kardeşim,
çok teşekkür ederim,şu anda bu balıklar çıkıyor,
ben bazen Hanni (hannoz)ilede mutlu oluyorum.
sizlerede rastgelsin.

GOZTEPELI 27-11-2007 11:09

Assos

Herhalde Omrunuzun En Keyifli Yillari.kolay Gelsin.bende Isten Vakit Bulunca Gece Avi Icin Assos Taraflarina Gidiyorum.tabiki Amac Levrek Ancak Yazin Bolca Sargoz Da Oluyor.
Tebrikler,baliklar Cok Guzel

Saat 14:17.