![]() |
Alanyada mırmır oparosyonu
Merhaba arkadaşlar, mutlu gecen bir hafta sonunun resimlerini sizinle paylaşmak istedim.Aslında rauf ağbiyide davet etmiştim ama o pazar günü aile efradı tarafından esir alındığını ve piknik muhabbeti yapılması baskısı dolayısıyla gelemedi.Şimdi ben bu satırları yazarken ve gördüğü av resimleri dolayısıyla kafayı sıyırma durumlarında.neyse biz konumuza dönelim.
1-yem boru kurdu ve sülünez 2-teknik kıyıdan 20-25MT 3-kılasik mırmır kösteği iki iğneli 9746 Tİ 16nr marka=VMC her keze bol,bol selamlar rastgelsin. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bizde Türkistan bayragı yaparız:deli: :deli: |
Maşallah mırmır ları gözünden vurmuşsunuz.
bereketli ve neşeli avlar dileğiyle. Selamlar saygılar. |
Abicim tebrik ederim mırmırın belini hatta yüzgecini kuyruğunu falan kırmışsın :)
|
Remzi abi tebrikler,mırmırlar şahane.gerçekten de bolmuş oralarda mırmır bırakmamışsınız :) şaka bir yana yakalaması da acaip zevklidir.hele bir de zokalı takımla o kafa atışları hissetmek...afiyet olsun..
|
mırmır avı kıyı balıkçılığının en güzel avlarından biridir hele sizin gibi madeni buldunmu tadından yenmez çok iyi bir av olmuş afiyet olsun rastgele
|
arkadaşlar itirafa bakın, rauf abiyi davet ettim, benim başım kelmi? sen görürsün ?. güzel av olmuş tebrikler. rastgele.
|
Alıntı:
balıklar harika bütün ekibi kutluyorum:P |
Alıntı:
|
Remzi abi tebrik ederim gerçekten güzel bir ava imza atmışsın böle güzel avların devamını dilerim :)
|
Remzi bey tebrikler ,hem kalite ,hem adet daha ne olsun ki.
|
Saat 21:45. |