![]() |
82 Cm 5.325 Kg Bursa'nin Trofesi
Sabah saat 06 da başlayıp öğleden sonra 16 da sona eren Komutanımız Ali bey ve dostum hikmet ile beraber geçirdiğimiz güzel bir av,güzel bir pazar:P :P
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Bu da sabah teknemizi akşamda soframızı şenlendiren TUZDA LEVREK
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
ömer bey, maşallah çok güzel levrek... tebtikler..
|
ömer usta çok güzel av olmuş tebrikler,heleki tuzdada pişirmişsin öfff sabah sabah ! afiyet olsun, rastgele.
|
Ömer arkadaşım seni ve arkadaşlarını tebrik ederim ağbi şu levreklerin yakalama sırrını bi yassana valla merak ediyorum hani rapalasını falan paylaşımın icin teşekkürler afiyet olsun selamlar rastgelsin.
|
ömer bey tek kelimeyle süper bir balık ne ile yakaladınız afiyet olsun rastgele
|
maşallah sabah sabah ağzımzın suyu aktı valla yemesi zevkli yoksa tutması mı hala kara veremedim:D
|
Alıntı:
|
Tebrikler çok güzel balık gerçekten devamını dilerim böle güzel avların.
|
Ömer abi tebrikler ,levreği (turnayı) gözünden vurmuşsun vallaa.Her daim güzel avlar dilerim.
|
Saat 06:15. |