![]() |
çupra hayvanı 4,700
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
müjdat kardeş maşallah yani, iyi parçaymış, imza ayarlarını yaparsanız , nerede olduğunuz anlayabilirdik. teşekkürler. rastgele.
|
Müjdat abi hoşgeldin deyim öncelikle. Senin avlarını bildiğimden şaşırmıyorum bunlara alışık bünyem :) Tebrik ederim şu 50 kglik akyayı koysanda gözlerimiz gönüllerimiz şenlense abi.
(Cumhur abi Müjdat abi Çanakkale'de avlanıyor) |
Cumhur kardeşim resimler 10-10-2007 tarihinde cekilmiş görülüyor vuran arkadaşı tebrik ediyorum ama en evvel sitede tanımamız icin tanışma bölümünde bir mesaj yazmanız gerekiyorki site üyelerimiz sizin varlığınızdan haberi olsun.bilahire imza ayarlarınıda yaparsanız hitapta kusur etmemiş oluruz.selamlar.
|
sevgili müjdat, ben seni ve avlarını çok iyi biliyorum.. takdirle takip ediyorum.. çok iyi bir zıpkıncısın..sözde zıpkıncılar gibi gece avı yapmadığını ve bütün avlarını gündüz yaptığını biliyorum..seni herzaman takdir ve tebrik ediyorum..
iyiki varsın ve iyiki seni tanımışım... rastgelsin.. |
Tebrik ediyorum...:helal: :helal: :helal:
Süper bir şey bu... Vurulduğu derinliği çok merak ettim? |
maşallah kurbanlık gibi ellerine ve emeklerinize sağlık
|
o azman çupra bu zamana kadar senin zıpkınına takılmayı beklemiş usta bir avcı olduğun vurduklarından belli tebrikler bol balıklı avlar rastgele
|
Müjdah maşallah o da ne öyle be... fırına sıgmaz ocaga sıgmaz...dvamı gelsin inşallah kardeş..
|
Müjdat TURAN farkı diyebiliriz sadece...
|
Saat 21:56. |