![]() |
Fırtınada Sinarit...2.9 kg......Alanyaa.....
Pek balık tartmam ama örnek olmak maksadı ile tarttım.
2.9 kg lık bir sinarit bu kadar oluyor arkadaşlar, bazı sitelerde görüyorum, bu boy sinaritlere 7 - 8 kg yazan arkadaşlar dahi var. Benim önem verdiğim bir konu. Abartıya lafım yok ama, Herşeyin bir sınırı vardır, yanlız insandır sinır tanımayan... Hikaye yine ilginç, hava fırtına, yağmur, dalgalar, şimşekler :D kimseyi ikna edemedim dalmaya, ne işin var bu havada balıkmı olur, dalgalara baksana, çamır olmuştur o deniz gibi diyaloglar vesaire ;) işin sonunda elimde balıklarla tek tek geziyorum arkadaşların evlerini...:helal: Kurt bulanık havayı sever diyoruz biz buna... Sevgiler... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
onur bu günlerde alanyada bayağı bir kıpırtı olmaya başladı, yakında yeter kardeşim nedir bu alant-yadan çektiğimiz derlerse hiç şaşmam. onur kala arkasındaydın her halde tek aydınlık yer orası, güzel kıstırmışsın keratayı dilbarda uç aönünde 22mt gibi büyükleri var diye tiyo almıştım, bilgine. rastgele.
|
Alıntı:
Kaleyi pek tercih etmiyorum, hem kalabalık hemde çok ayak altı benim meralar genelde kıyıdan birkaç mil açıkta. |
Saat 15:06. |