![]() |
Alanyada mırmır oparosyonu 2
Merhaba arkadaşlar bu gün yine mırmıra gittik gecen seferki kadar verimli olmasada ortam güzeldi.en güzelide Rauf abi kameraya cekmeye başldıgı anda gelen minekop oldu hoş bir tesadüftü.toplam 2 minekop aldık arkadaşımın aldığı daha büyük.Derelerden inen selden dolayı deniz oldukca bulanıktı sanırım onunda etkisi oldu,yani bu hafta benim kuyu bulanmış pek verim vermedi.Rauf abini çekimlerini izlemek için sabırsızlanıyorum.herşey gönlünüzce olsun.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
haha kuyunu boşaltmışlar ha.sana kaç defa söyledim kuyunu yalnız bırakma diye.
gel sen gene kayığa dön ? |
:deli: Okuyu benim abi kafanı yorma biz ne tekneciler gördük kıyıda boş boş oturan.:deli: :deli: :deli:
|
Remzi abi allahtan verimli av olmamış verimli olsa ne olurdu sorusu aklımıza geliyor :)
Tebrikler |
walla dün geceyi heyecandan uykusuz geçirdigimi düşünürsek:D yinede çok verimli sayılmaz ama verdigin moral için teşekkür ederim Taygun.:)
|
Abi görüş haala kötü sanırım, ee bu durumlarda oltacı olmak gerekiyor.
bende başlıyorum oltaya :D Görüşmek üzere... |
Alıntı:
|
Benim şansım yok arkadaş şöle kıyıdan doya doya bir balığın bol olduğu gün rast gelmedi ama yinede güzel bir gündü sadece mırmır ve minekopmu vardı?en güzelini ben yakaladım! her iki arkadaşımada teşekkürler bu hafta sonu avı icin.
|
Alıntı:
|
Selamlar.
Verimsizi buysa verimlisi hangisi.bizim rüyamızda görmediğimizi siz gözünüzle görüyosunuz. ehh ne diyelim allah verimli avlar nasip etsin. Selamlar saygılar. |
Saat 21:51. |